![]() |
Peugeot 405
Peugeot 405 din 1991, culoare alb.Inchidere centralizata, alarma, motor 1.4 benzina, 75 cp.Consum mic, impozit si mai mic...:-P .Inmatriculata RO, ITP valabil, asigurare, rovigneta..
2200 euro.Sau variante cu orice... O vand pentru ca am masina e la serviciu si cu asta nu mai am ce face.... Astept oferte pe PM sau 0742.309.656 |
Re: Peugeot 405
Quote:
|
8 Attachment(s)
Iata si poze cu masina....sper sa fie destul de relevante...
|
negociabil....
|
sal, iasi sau bucuresti ?? esti proprietar ???
|
Quote:
Iasi.Nu sunt proprietar ca nu am avut timp de acte..dar daca esti interesat te pun in leg cu cel de la care am aluat masina... |
2.000 euro!!!!!
|
1.999 euro!!!!!hai ca e pacat sa o prinda iarna pe dreapta in parcare....daca e masre pretul..sa faca cei interesati o oferta pe PM.DAR NUMAI CEI INTERESATI.Ii rog pe restul sa se abtina...
|
Scuze daca consideri ca ma bag aiurea,dar vreau sa zic ca am avut si eu Peugeot 405 timp de un an si vreau sa zic ca nu a fost nevoie sa bag nici un ban in ea..Am fost foarte multumit de masina..Mai ales de interior,e FOARTE FOARTE spatioasa..Portbagajul e si el imens..O masina reusita pentru vremea ei ;)
Bafta mare la vanzare,considera un UP de la mine ;) Poate te sucesti si o tii pentru tine :) |
ms ..............
Nota Moderator: Te rog sa nu-ti mai ridici topicul in pagina altfel decat cel devreme O data la DOUA zile ,asa cum prevede regulamentul.In caz contrar voi fi nevoit sa inchid topicul. Multumesc, |
Uppp...ca e a doua zi..:P
|
inca de vanzare......
|
1900 euro..URGENT
|
sus cu ea........
|