![]() |
Lancia Prisma - manual de reparatii (electrice)
Va rog daca detine careve un manual de reparatii electrice pentru lancia prisma (1,9 TD). Caut de ceva vreme, am incercat si pe la ceva mecanici sa ma ajute, insa nu se leaga nimeni la cap, intreaba de marca si apoi nici nu ii mai intereseaza ce pb are - nu ma ocup de masini italiene...
As dori sa stiu deasemenea daca aveti careva comenzile de la incalzire electronice...cateva intrebari.... |
Re: Lancia Prisma - manual de reparatii (electrice)
Salut!
Am un prieten care se pricepe la Lancia Prisma (vreo 4 dezmembrate si facute la loc cap coada), asa ca posteaza aici ce probleme ai si incerc sa te ajut :). Documentatie nu prea exista pt Prisma. Sanatate! |
ai gasit un manual de lancia prisma ?imi trebuie si mie
|
am si eu o rugaminte daca se poate sa ma ajute careva cu schema electrica de la o lancia prisma tds !!! ca nu-i dau neam de capat .. :((
|
pot recomanda un service super bun...electricianul s-a ocupat d un fiat cap coada...incercati ptr detalii ym:dumitru_savu_ro
|
Cautati manual pentru Delta TDS. Sunt cam la fel
|
Aveti grija la cine-si baga nasul sub capotele masiniilor Lancia. Prea multi increzuti si 0 cunoscatori adevarati de ceea ce se afla acolo!
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:15. |
- Copyright 2026 4Tuning