![]() |
puterea rusului...
frate ce parere avetzi despre mashinile rusesthi :?: :?:
|
1 Attachment(s)
pana mea frate io am lada shi m_am obisnuit qu ea super mult nu pot sa ziq k e cine stie ce mashina dar in fine e mai mult la kterink asa...va da aici o poza k sa vedetzi k shi rusu poate sa faqa mashini adevaru e k nu arata ele super tare dar oriqum sunt shi mashini shi ink unele f f f rezistente mai ales modelele vechi ...
|
tata ce sa zic
mie imi place lada am avut una 1200 si una 1500 si sunt capabile rau nu am avut nici o problema cu nimic si sunt f rezistente si au super motorare si cutie foarte buna .... ce sa zic eu o sami iau o lada sa mai \"umblu\" pe la ea :wink: |
:D
Frate eu am avut o lada 1200 care tragea niste BURNOU'uri de rupea asfaltul !
Micutzu stie , Florica stie , si toti baietzi care veneau pe la inceputuri in H tre sa stie de lada rosie ! |
1 Attachment(s)
fratilor io am o lada 1500 alba dar ...am vorba vine k nu_i am mea e a lu nashimiu dar oriqum mi_o da k sa vin qu ea dar stitzi de ce nu prea vreau sa vin qu ea k pe mine ma oftica volanu e qred cel mai naspa volan kre l_am vazut vreodata dupa ce k el era asa subtzire nashimiu la mai imbracat shi qu sarma de tel deaia subtzire imbracata in plastiq hai k stitzi voi ....ce mah sfatuitzi sa faq :?: :?: :?: :?: :( :( apropo va place limuzina :?: :lol:
|
1 Attachment(s)
ratilor io am o lada 1500 alba dar ...am vorba vine k nu_i am mea e a lu nashimiu dar oriqum mi_o da k sa vin qu ea dar stitzi de ce nu prea vreau sa vin qu ea k pe mine ma oftica volanu e qred cel mai naspa volan kre l_am vazut vreodata dupa ce k el era asa subtzire nashimiu la mai imbracat shi qu sarma de tel deaia subtzire imbracata in plastiq hai k stitzi voi ....ce mah sfatuitzi sa faq??apropo va place limuzina :?: :lol: :lol: :lol:
|
Ghost, frate, ala nu-i volan, e janta de pegas...
|
daca suntem pe un topic unde se vorbeste de masini rusesti as dori sa vad si eu poze cu volga aia tunata se rusi ,daca are cineva sau poze cu masini rusesti :wink:
|
vezi la galeria Foto sectiune Volga o gasesti acolo!
|
Ma uitam acum cateva zile pe un cd AutoCatalog 2003 si am dat de curiozitate la Volga unde am intalnit cea mai \"tare\" putere cilindrica: 2,9 litri si puterea ...atentzie...82cp!!!!! :shock: :shock: Da,da,chiar asha.Cu motor pe carburator!In 2003.Nici cele mai antice dieseluri la masini nu erau in halul asta de varza.Si mai scriau si 0-100: 30sec!!!Asta da masina!!! :lol: :lol: :lol:
|
Am sa pregatesc eu un articol despre Volga V12 in curand
|
mie nu imi plac masinile rusesti delok parka ar fii facute din topor ..nu se prea pricep!!ei se pricep la altceva :arrow: :pistoles: :2gun:
|
Chiar ca se pricep la altceva... si nu la masini. Poate la motoare de barca si la scutere... :chainsaw:
|
Se organizeaza un concurs intre Chevrolet si Volga ... rezultat evident.
In Rusia se da la radio: \"La un concurs international la care au participat masina ruseasca Volga si masina americana Chevrolet, echipa Rusiei a iesit pe locul doi in timp ce echpa Americii s-a clasat penultima...\" pace :!: |
1 Attachment(s)
mdea mi_a plaqut banqu....hai sa va mai pun niste poze qu LAzi...ca_i mocca
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:09. |
- Copyright 2026 4Tuning