![]() |
Cine vine pe 15 din afara ? [LA 9:00 LA OMV]
deci ..... SCRIETI AICI CINE VINE DIN AFARA IASIULUI.
Pls treceti si cu ce masina veniti si nr de CP. pentru a mia oara mai repet informatiile de baza: CURSE LEGALE IASI - 15 MAI 2005 LOCATIA: AEROPORTUL INTAERNATIONAL IASI ORA INCEPERII EVENIMENTULUI: 11:00 AM TAXA DE PARTICIPARE: 200.000 lei vechi ( 20 lei noi ) TAXA SPECTATOR: 25.000 lei vechi ( 2,5 lei noi ) Se va folosi sistemul piramidal ...... INSCRIEREA SE FACE IN DIMINEATA CURSEI ( sau mai nou idee 4tuning online direct dp site - informatii la administratorii sitului 4tuning.ro ) GRUPELE: grupa A1 -pana in 75 cp grupa A- 76-100cp grupa B-101-130cp grupa C-131-150cp grupa D-151-199cp grupa E-200 ->>....CP =============== IN ACEST TOPIC PLS SCRIETI NUMAI DACA SUNTETI SIGURI CA VENITI SI DATE DESPRE MASINILE DUMNEAVOASTRA. |
Hai sa deschid eu lista:
Stefan M. Ciocoiu Fiat Coupe 1994 2000 cm cubi Turbo 140KW SV-07-EUV |
Vin si yo
Nume Costin Adrian
Masina Skoda Octavia 1,8 110 kw.....yo sunt din Piatra neamt si nu cunosc Iasu'...ca multi alti...da sper sa ajung la aeroport..... :peace: |
Si tot na zis nimeni...
:pistoles: La 11.00 incepe inscrierea.....sau cursele????.....*****ieti Mare de TOT la cat incepe inscrierea :yikes: :yikes: :yikes:
|
In principiu inscrierile ince dimineatza la ora 8:00 :roll:
PS: daca nici u nu cunosti iasul, cu o zi innainte da-mi un tel. la 0722795622 si te ajut io sa ajungi la airport :lol: :wink: PS2: cursele incep la 11:00 |
incepand de la ora 8 vei da de lume pe acolo, probabil ca te vei si inscrie dar nu vei intra pe aeroport ....
dimineatza de la ora 8:00 veti da de mine la inscriere .. dandu-va nr sa le lipiti pe masini ... ( e posibil asta ) .... p[entru cei ce nu cunosc iasiul ....pana vineri vom gasi o solutie sa va ajutam .. nu uitam de voi stati cuminti .. |
daca va pot ajuta si eu cu ceva si eu voi fi duminica in Iasi de dimineata.
|
poi da...daca vrei mergem sa ne intilnim cu baietii si aia care vin cu masini sa formam o coloana pina la aeroport :roll: ! ti tenteaza ? hai ca s`asa esti gras :lol: :lol: :P
|
Mi se pare buna idea sa ne intanlim mai multi si sa formam o coloana pana la aeroport :peace: da sa ne intanlim undeva la intrare in oras.. :evil: :twisted: :evil:
|
pai undeva pe la OMV in capat in pacurari, exact la intrarea in oras :roll: ! ii bun asa ?
|
frate yo vin din piatra neamt.....daca poate sa ma astepte cineva la intrarea in iasi dinspre piatra ar fi bine.....la omv unde spui tu ce intrare e ...
|
poi aia e intrarea...cum vii de la letcani spre iasi...si exact de la intrare, mai mergi 100 m si imediat pe stanga e OMV ! acolo :wink:
|
Ok ...da pe la cat ne intanlim acolo.....yo am o skoda octavia combi verde .....zii u ce masina ai :?:
|
haidetzi! eu stau la 3 min de OMV... :) asa k...pe la 9?
|
Blue tu participi ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:39. |
- Copyright 2026 4Tuning