![]() |
Al doilea Tico al meu
3 Attachment(s)
Asa...deci sa va prezint a 2-a masinutza a mea , tot Tico , aceeasi culoare ca SSM`ul , pana la urma sunt fabricate in aceeasi zii ...
Cand am luat`o era sub orice critica, am muncit eu cu tata 2 luni cu ea , s`o aducem pe linia de plutire ... Am bagat destui bani in piese , consumabile , etc...deh..masina rulata in bucuresti..90 k km... dupa aia incet incet au inceput modificarile...ce`i drept nu vreau sa bag multi bani in ea , dar vreau sa arate bine. cam asa arata cand am luat-o la 90 k km , in prezent are 97 k km a se observa , partea dreapta este revopsita toata , cu aripa schimbata , am gasit`o lovita in parcare la penny market , vreun bou care nu a stiut sa parcheze...noroc cu casco. |
Re: Al doilea Tico al meu
4 Attachment(s)
Episodul 2 - stadiu intermediar , arata ca un tico stock...
|
3 Attachment(s)
Episodul 3 - probleme....
am antifonat.. am schimbat 50 % din furtune deoarece erau imbatranite :rolleyes2 , burdufe de planetara , fuzetele , etc tuning la motor nu am facut ptr ca merge ft bine si nu umblu in el deocamdata , doar am lustruit galeria de evacuare si iam pus un filtru sport. |
7 Attachment(s)
episodul 4 - modificari....
eu zic , cat de cat , arata mai bine acum :rolleyes2 numai la interior am muncit 2 saptamani , deoarece era varza ...(masina pe firma , 3 soferi pe ea , ultimul era un jegos si jumate...) bordul am vrut sa`l dau jos la cat de mizerabil era , dar am renuntat , l`am curatzat asa , am dat jos ceasurile , toate butoanele , torpedoul , consola , etc si am curatat tot. in bord nu mai ardea nici un bec..le`am schimbat pe toate , in consola la fel , becul era ars..la scrumiera...plasticul se topise din cauza tigarilor..la fel am schimbat.. i`am pus un mp3 player , turometru , etc , se vad in poze modificarile |
10 Attachment(s)
episodul 5 - in prezent
asa arata acum... |
in primu rand s-o stapanesti sanatos...in al2lea rand da jos tigania aia de pe haion ...k te faci de ra in al3lea rand ....masina e marfa rau:P....spor la treaba:P:)
|
ms , chiar imi place tribalu ala , si nu il dau jos , o sa dau scrisurile cu daewoo si tico jos.
|
Topser e chiar marfa masina .. si cum arata !!! Esti tare !! Vin si eu pe la tine !!
|
ia spune`mi si mie cate ceva despre turometrul ala ...ce ..cum cat ..unde ... :D
|
52 are diametru , merge si la dacie , vb cu fritz 4 tuning ;)
|
Mika miKa da` Ridica ;)) so stapanesti sanatos
|
super marfa :D
|
ms ms , pe celalalt il puteti vedea aici : https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/5639-tico-sl-2000-a/page-16.html
|
topser .....cam cat te`au ajuns imbunatatzirile ?:D
|
la care din ele ? :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:41. |
- Copyright 2026 4Tuning