![]() |
Draciuta mea din 90
5 Attachment(s)
ea este draciuta mea din anii de dupa revolutie:-)
spuneti-va parerea ce ar trebui sa-i mai adaug:D |
Re: Draciuta mea din 90
trebuie sa scoti intai: scoate potcoava din botul masinii, dezlipeste stikerele alea din masina si de pe masina, muta antena si da jos portbagajul (punel doar cand ai nevoie) si aseaza bara de pe fata mai bine ca sta stremb :|.
|
mai poti sa adaugi un porbagaj sus,e pt tunning
|
sincer.. e cam stramba toata masina.. sfatul meu e sa-i pui barile normale pentru modelul ei, o sa arate mult mai bine.
|
cam multe lucruri de zis, dar ma rezum momentan pe urmatoarele : farurile stau aiurea in masca aia :shock: bara fata vezi sa stea cumva mai dreapta ca asa cum e acum pare :lol: ,la bara spate colt dreapta se vede tare urat golul dintre caroserie si bara :shock: . Acuma vine partea de kitch tuning care vad ca te-a contaminat : antena aia are si alt rol inafara de a sta in calea vizibilitatii ? si ai cumva gps in masina sau e doar pt aerodinamica antena aia mica langa luneta spate :cry: ,iar fake luminitelele alea cromate pe bara spate si langa numar pt ce is bune inafara de faptul ca incarca ca un pom de craciun masina :rolleyes2 . Ar mai fi stickerul ala cu dacia care linistit l-ai putea da jos .In rest daca astea se rezolva masina ar arata destul de bine .
PS: Cum e interiorul? poze ar fi bune si cu interiorul:-) |
la culoare este ceva nou...in rest sugestii ar fi ca si bara de mijloc ar trebui vopsita nu lasata neagra arata cam ciudat......dar se vede ca are intentzii bune si daca ai asculta de sugestiile de mai sus o sa iasa de prima mana
|
Nu cred ca ar trebui sa ma adaugi... poate ar trebui sa mai dai jos de pe ea...
|
mie imi place potcoava !!! :X vladutz asculta-i pe baetzi shy apuca-te sa dai jos de pe ea ca nu arata prea bine ! bafta
|
coada de rechin .....comete ...ala nu se numeste tunning :) ...
|
Quote:
|
ok :))) ...e fff special :-":-"
|
:yikes: geamuri fumurii:suspiciou
|
dai stikerele alea jos portbagajul de pe plafon jos,spoilarul din fata creca sta carn din cate am vazut eu niste geamuri foliate sau ionizate omologate,potgova de pe fata dao jos sau iti aduce aminte cand ai luat pe bot calul lui vecinu (doamne fereste), bara din spate nu e la locul ei fao, antena aia din fata parprizului dao jos ,portbagajul schimbal cu un model mai nou sau dai guma jos ca arata rau.la capace nu stiu ce sati zic ca poate o sati iei pe viitor jenti, coada de rechin dao jos. stopurile nu arata prea bine dai jos macar chestia aia alba dintre semnalizare si stop (frana), la toba nu stiu ce sati zic poate se aude fain
In rest nu cred ca am ce sati zic la culoare nu cred ca e vro preoblema Bafta incontinuare cu ea |
sall!cum au spus si ceilalti,ar trebui sa mai dai jos d p ea k e prea inkrkta!inceark sa faci ceva simplu,dar frumos!respect si multa bafta in continuare
|
vinde-o si cumparati alta masina...parerea mea...succes
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:17. |
- Copyright 2026 4Tuning