![]() |
1 Attachment(s)
Details:
» CD player with built-in amplifier (18 watts RMS/50 peak x 4 channels) » flip-down, detachable face » plays audio CDs, CD-Rs, and CD-RWs (including discs loaded with MP3 and WMA music files) » Bass Engine (bass center frequency, width, and level, plus treble center frequency and level adjustments) » BBE processing » three sets of preamp outputs » Source Tone Memory » HD Radio ready (requires Alpine HD Radio Tuner) » controls for iPod with Alpine's optional Full Speed interface cable » CD changer controls » clock » CEA-2006 compliant amplifier » CD frequency response: 5-20,000 Hz » CD signal-to-noise ratio: 105 dB » FM sensitivity: 9.3 dBf pret 5mil poza! |
Re: Vand Alpine CDA-9856
up ca e duminica! aparat bun, se poate vedea pe masina mea. astept oferte!
|
are garantie ? da unde l-ai cumparat ?
|
nu are garantie. e adus din afara.
|
zi ultimul pret la el plz ca ma intereseaza.astept PM
|
up! ala e ultimul pret...
|
te intereeaza un schimb?iti dau un alpine 9846rm si niste bani
|
pune poze reale cu el te rog sau da-mi pe PM
|
o sa pun dupa-amiaza. scuze, dar nu am avut net in ultimele zile.
|
Iti Dau Statie Kenwood 300 Rms Si Tub Alpine 250 Rms Daca Te Intereseaza Da Un Pm
|
nu mersi. eu vreau sa-mi iau un player cu ecran, sa nu ma plictisesc cand stau in bucuresti in coloan ;) astazi vin si pozele, promit!
|
ce bine ca nu a fost inchis :)
revine la vanzare. motivul: m-am decis sa vand masina si am hotarat sa vand player-ul separat. acuma este in cutie, la ora asta nu am cum sa-i fac poze. pret nou: 430ron (negociabili) cash only +cablu conectare iPod contact pe PM. Multumesc ! si Craciun Fericit :!: |
2 Attachment(s)
dupa cum am promis(de cateva ori) au venit si pozele :) aparatul nu are zgarieturi, nu e sters.
|
Ai pm./
|
rezervat pentru @dodo-audio pana dupa Anul Nou ;)
La Multi Ani! |
| All times are GMT +2. The time now is 06:59. |
- Copyright 2026 4Tuning