![]() |
Care e oportunitatea unui magazin cu piese de tuning in galati
Ma intereseaza daca credeti ca ar fi oportun un tuning shop in adevaratul sens al cuvantului...cu un magazin de prezentare...un service unde sa se asigure montajul la orice piesa si sa se faca reglaje la masini....si ma mai intereseaza fiecare ce ati cumpara dintrun tuning shop...si ma refer la chestii realiste...nu la nos si turbine de sute de cai...ma intereseaza urmatoarele categorii:
Tuning motor Tuning exterior Tuning interior Tuning audio Daca vreti puteti sa lasati si niste sugestii cum ati vrea sa fie shopul si cam ce ati vrea sa gasiti in el...si nu se stie...poate chiar veti gasi... |
Re: Care e oportunitatea unui magazin cu piese de tuning in galati
:)))))))))))))))))))))))))))
|
buhahahhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
In galati nu merge nici macar sa vinzi cate un ste de jante 1 data la 3 luni.....lumea e de asa fel incat mai bine te lasi pagubas |
am vazut niste jante misto pe un tuareg...hmm...se pare ca mai sunt si clienti...
|
mda alea sunt luate de la mine...........le-am adus direct din S.U.A. si au costat o multime de bani.............dar crede-ma pe cuvant ca asemenea clienti nu gasesti decat 1 data pe an si atunci daca ai noroc!!!!!!
In fine daca vrei sa te chinui degeaba.............. Ia aceste vb ca pe niste sfaturi |
Quote:
Daca chiar erai pasionat , cunosteai putin "piata" prin Galati , vedeai k nu este inca nevoie de un magazin specializat de tuning , inca , iar daca va fi nevoie fii sigur ca il va deschide anumite persoane care stiu meserie , si fac asta de mult timp :) ! Succes ... |
hmm...si care sunt aia care se pricep asha de bine?...ca eu sincer nu ii cunosc....
|
Quote:
Sunt in Galati cateva masini care sunt departe de a fi stock. Ma refer la tuning nu la styling. Cauta-ma pe messenger si poate aranjam o intalnire...sa Ii cunosti. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Capacele tot le iei :D |
ce probleme aveti si voi pe aici sa-mi bag una.................
|
mda...se pare ca e cam putina lume serioasa pe forum...numai "cunoscatori" si persoane fara intentii constructive....keep up the good work...eu ma refeream la ceva serios...un magazin plin....un atelier bine bine dotat...etc..nu la o persoana cu 3 cataloage care se plimba pe strada...in fine..mai vb in 1-2 saptamani...
|
apropo ranek...in suceava sunt vreo 3 magazine de tuning numai dince stiu eu ca "nepasionat"...akolo e pregatita piata si in galati nu?....singura dif e ca in suceava un set de arcuri de logan costa 350 de ron nu 700 de ron....cum se vand pe la noi...
|
unde ai gasit tu arcuri la 350 ron???
AAAAAAAAAAA poate facute intr-o tara indigena nu la eibach spre exemplu...... |
| All times are GMT +2. The time now is 19:09. |
- Copyright 2026 4Tuning