![]() |
JVC, Alpine, Pioneer sau Panasonic
Vreau sa-mi schimb HU si as avea de optat intre :
-JVC KD-G401 (6.000.000) -Panasonic CQ-C1301NE (5.000.000) -Pioneer DEH-4700MP (6.000.000) -Alpine 9845 RR (6.300.000) As vreau sa-mi spunetzi parerile voastre dintre modelele de mai sus ca sa stiu pt ce sa optez. Am auzit Alpine-u si suna bine si pe langa asta mi se pare destul de destept. Pioneer nu l-am auzit dar cica o luat unu de pe un site din Ro si dupa 3 sapt i s-o bulit. Nu stiu nimic despre JVC-urile de masina si as vrea sa aflu parerea voastra. Panasonic am de 2 ani si sunt multumit de el dar parca as vrea mai mult. |
Scurt si la obiect:) Alpine parera mea chiar daca este cel mai scump
|
Itzi dai seama ca nu ma uit la 300.000 cand tra sa scot cateva milioane. Ceea ce vreau de la viitorul meu \"partener de drum\" ii sa fie \"fidel\" (adica sa nu crape dupa juma de an) si sa sune bine.
Am mai cautat pe net si despre JVC-u ala si arata bine. Numa ca n-am vazut pana acuma la vreun prieten scula de masina JVC ca sa aud pareri despre ele. |
indubitabil, ALPINE !
8) |
Am eu JVC pe masina, cap de serie la noi, care l-am adus din SUA. In magazin era anul trecut 23 de milioane, dupa aia au scos aia taxele si s-a facut 11 mil, acum le-au bagat iar si nu stiu cat or fi... Eu recunosc k l-am luat ca are fata motorizata, e color, animatii si tot felul de ghizmouri. Dar nu l-am folosit niciodata la capacitate maxima ca sa-ti zic daca este fidel in sensul ca se aude super bine. Dar de fidel, fiabil adica, este. Nu s-a stricat de cand il am. :lol: Singura buba pe care am gasit-o este ca la gropi mai serioase face pauza, nu sare, dar nu mai face fata anti-shocul. Ma rog, am si talon la gume de 40. Dar mi s-a intamplat de 2 ori numai asta. In rest, no problemo. Eu ti-as zice sa iei JVC, pt simplul fapt ca am si stiu ca este bun.
|
cam toate-s bune..au cam aceleasi performante...
uite-te atent care are cele mai multe iesiri de PREOUT , asta o sa-ti fie un avantaj pe viitor, dk vrei sa-ti pui statia sa poti scoate prin preout ori fiecare pereche de boxe-n parte cu statia ei..ori toate difurile printr-o statie si un sub prin alta statie... |
Un ex: Alpinu meu 9828 RB are deja 6 luni si merge aproape in fiecare zi si mai tot timpul tare. Nu am probleme cu el doar din an in pasti tre sa-i dau un reset mic :lol: Si totul merge struna din nou!
Eu zic sa mergi pe Alpine! |
Ar mai fii o chestie : MOSFET-UL. Din toate astea 4 modele doar Pioneer-u are Mosfet. Are chiar asa un impact puternic asupra calitatii sunetului dc are finali Mosfet sau nu ? Ma gandesc ca-i oricum mai comod cu un Mp3 player, dar ar fii mai ok din pct de vedere al sunetului un CD player cu finali Mosfet?
|
Re:
Quote:
Si Alpine are Tranzistori Mosfet... insa nu asta e cel mai important. Una peste alta ... Alpine sau Pioneer ...e alegerea iti apartine. |
Pai, noah, probabil ca inca vreo luna o sa ma gandesc ce firma sa cumpar :). Merci pt sfaturi.
|
pioneer .. baga mare ca are fidelitate pe masura
|
JVC: nu este o firma cu renume in car sound iar suspensia partii mecanice lasa de dorit. au pastile de silicon care dupa un anumit timp din cauza temperaturii ridicate care se formeaza in aparat cedeaza si o sa-ti apara probleme la gropi mai ales la plecarile in forta de pe loc. au un loudness foarte agresiv si sunt destul de slabute la reglaje.
Panasonic: un sunet destul de sters cu un bas foarte dur. Raman Pioneer si Alpine dintre care eu a-si alege Alpine pt ca are un sunet mai curat si posibilitate de configurare mai mare fata de Pioneer |
Re:
Quote:
:!: sorry pt offtopic |
din asta traiesc. am un magazin dedicat car sound si am montat de toate felurile pe o gramada de masini, si oricum asta e parerea si gustul meu. nu am vrut sa supar pe nimeni.
|
baga tata alpine ca are atac are sunet clar are iesire de sub controlabila.si pioneerul e bun dar nu se compara cu alpine si cu clarion.ia alpine fara dar si poate.nu mai sta pe ganduri.
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:19. |
- Copyright 2026 4Tuning