![]() |
Vand X5 3.0d extra-full!!!
Masina a fost cumparata cu 1 km la bord de la Automobile Bavaria in iarna anului 2005, fiind produsa in luna noiembrie a aceluiasi an (adica facelift). Acum are 70.000 km, cu toate reviziile la zi (carte de service etc) si garantie inca activa.
Nu a suferit nici un accident (in afara de mici zgarieturi care au fost rezolvate "pe CASCO") si este in stare impecabila. A facut parte din acea promotie Sport-extra, si asta inseamna ca are toate dotarile (mai putin cele din gama Individual): piele, navi+tv, scaune executive (cu mai multe reglaje si alte tetiere), PDC, automat, lemn deschis la culoare, jante spitate, trapa, etc etc... Culoare argintiu metalizat, piele neagra Pret: 45.000 euro Poze voi pune in scurt timp :oops: |
Re: Vand X5 3.0d extra-full!!!
Am uitat sa precizez ca masina e pe firma, ceea ce inseamna ca poate fi cumparata si in sistem leasing.
Asa a fost si prima oara achizitionata, iar contractul a fost terminat acum cateva luni, valoarea lui totala fiind de ~100.000 euro... Motorul este cel de 218 cp |
Masina a fost evaluata de cei de la buy-back de la Bavaria la 42.500... up!!!
|
pai si pt 2500 de euro .... te mai chinui ?
|
ai perfecta dreptate :oops: am zis ca poate poate :rolleyes2
ideea cu buyback'ul e ca nu vrea sa isi ia tot un BMW si nah :???: |
scuze de intarzierea cu pozele dar am fost foarte prins in ultima vreme...
up!!! |
up!!!!!!!!!!!
|
s-a vandut... buyback pt un X5 nou ;)
|
deci a fost un topic mai mult pt lauda:))
|
prietene puteai sa te abtii ;)
in primul rand nu era convins ca vrea inca un BMW si de asta nu ar fi vrut sa apelez la buyback... crede-ma ca dak veneai sa dai tu banii (sau altcineva) nu era doar pt lauda... si ca atare masina a stat cam 2 luni de vanzare... |
| All times are GMT +2. The time now is 10:53. |
- Copyright 2026 4Tuning