![]() |
Golf 4 "full" ?
2 Attachment(s)
Salutare, de cateva zile un baiat si-a luat golf 4 din Germania si i-a prostit pe toti ca e full, eu am indraznit sa-l contrazic ca nu este full dar toti au inceput sa ma ia la misto ca masina este full.
Masina este un VW Golf 4 din 2000, motor 1.4 si 75 cp Stie cineva ce dotari optionale erau pe golf 4 din 2000 ? Eu i-am zis ca nu are clima, xenon, trapa, piele (iar raspunsul lui a fost ca in 2000 nu erau disponibile :rolleyes2 ) Multumesc frumos |
Re: Golf 4 "full" ?
Quote:
|
10 Attachment(s)
dotari la golf 4 2002 care am avut onoarea sa-l demontez si sa-i pun folie:
-climatronic -esp -incalzire in scaune -volan din piele cu comenzi pe el -navigatie mare color -insertii de lemn -piele -bluetooth -4 motion -6 viteze -cotiere fata spate -scaune recaro -memorie in scaun -pilot automat -computer de bord -4 geamuri electrice -trapa electrica -oglinzi electrice si incalzite -proiectoare de ceata -parctronic -motor v6 benzina 204 cp toate dotarile enumerate sunt de fabrica inclusiv bluetooth-ul. masina este bestiala. atasez niste poze. |
Quote:
|
Din cate se vede in poze, masina are doar aer conditionat (care cred ca era minimul standard in 2000), volan sport (mai mult ca sigur imbracat in piele -> inseamna ca si maciulia schimbatorului, si frana de mana, sunt imbracate in piele). Nu se vede daca are macar geamuri electrice. Nu are nici macar climatronic, computer de bord sau scaune incalzite. De ASR/ESP, tempomat, navi, piele, trapa nici nu poate fi vorba.
Daca te descurci cu germana, uite un site unde se vad diferitele dotari ale Golf-ului IV in decursul anilor: http://michaelneuhaus.de/golf/golf4modjahr.htm |
Bravo PIRATU BV....Asta da dotare.Am si eu un Golf IV,are tot mai putin navigatiesi piele.asta e BETON
|
e criminal cu dotarile astea.isi face banii din plin.a costat undeva la vreo 13000.
g4 cu dotari mai multe ca asta nu am mai vazut sau auzit |
Intr-adevar chiar nu am mai vazut un G4 cu toate dotarile astea. O mai fi ramas ceva nebifat pe lista de optionale ? Iar pretul mi se pare foarte bun.
|
din cate am inteles masina stock era undeva la vreo 20000 iar propietarul dupa configurare ar fi achitat vreo 40000 pe ea.dar a vrut toate dotarile omul pe ea si el a optat ptr manual in 6 tr, nu a vrut tiptronic.
parerea mea este ca masina aia va avea pret intotdeauna si se va vinde indiferent de pret. |
13000 cu taxa sau fara taxa de prima inmatriculare???....sau a fost cumparata din romania???
|
Quote:
|
13 000 cu tot cu inmatriculare si masina a fost luata din germania.
unde mai pui ca omu a plecat chitit pe a6 sau in cel mai rau caz a4 dar cand a vazut masina asta nu s-a putut abtine si cred nimeni nu se putea abtine.daca-l intrebai inainte de plecare daca vrea g4 clar ca nu mai ales ca e la vreo 2m si 100 kg,dar acum nu ar da-o pe nimic. cel putin ptr moment. |
frumos g4-ul, la asta poti sa zici "full" nu la aia din primul post
oare in 2000 erau disponibile optiuni cum are golful asta care l-a postat piratu ? comenzi pe volan, piele, clima, navi, trapa, etc. |
cred ca da. iar daca nu erau disponibile,la configurarea masinii sunt sigur ca
puteai sa le ceri si le puneau pe masina, dar fii convins ca astea costau mult. |
Oamenii din ziua de azi au luat`o razna cu "full"....cum detin cateva optiuni,cum e full....chiar daca nu ai banala trapa deja nu mai este full...dar cate airbaguri erau pe masina???
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:06. |
- Copyright 2026 4Tuning