![]() |
Audio Class Audi A4
4 Attachment(s)
Il astept pe Liviu cu detalii tehnice...io am sa va plictisesc doar cu cateva poze :)
De mentionat este faptul ca la prima participare la un asa zis concurs de car audio la Iasi la Old School Motorsport meeting ...A4-ul lui Liviu a luat locul I deci ne-am intors acas cu o cupa :D ;). Astept si pozele cu echipa Audio Class si cele cu diploma si cupa :twisted: |
Re: Audio Class Audi A4
intr`adevar merita la cum se aude...
|
1 Attachment(s)
Quote:
Mult succes in continuare celor de la Audio Class si nu in ultimu rand lui Liviu ...;) |
super sunet...felicitari liviu ... felicitari audio class...
|
misto sistemu ... felicitari :) si pe viitor sper sa aduceti mai multe cupe aci la noi ...la Piatra Neamt :D
|
mijto sistemu...am vaz maj prin orasj...chiar v v nice! felicitari posesorului
|
Inca asteptam prezentarea in amanunt a sistemului ...si pozele de la Iasi :)
|
5 Attachment(s)
Salut, uite ca am aparut si noi pe aici!
Pt inceput postam niste poze de la montaj, si specificatiile tehnice ale sistemului. Subwoofer : 2 x MTX T9512-44 / 1000w RMS buc. 2 x Amplif. MTX X1000D / 1000w RMS buc. 1 x Amplif. MTX X704 / 4 x 70 RMS 3 x Set boxe component MTX THX653 1 x Alpine 9887 Mp3 player 2 x Condensatori Dietz 1Farad/buc 1 x Acumulator Kinetek 120Ah 2 x Kit cabluri 35 mm2 1 x Kit antifon HushMat plus alte accesorii. Pret total cca. 3800 Euro |
4 Attachment(s)
Iote si foto de la Iashi, cu winerii :-P , rapizi am mai fost , vineri am terminat lucrarea si sambata am si luat cupa!, asta bineinteles datorita lui Liviu.
|
Felicitari echipei..! Chiar imi place f f mult cum arata sistemu..!
Ford`ul nu este echipat cu niciun sistem?? succes in continuare! |
Fordul e in lucru, e deja predispus cu o cutie marishoara :-P , cu 4 gauri de 30cm, acum sa vedem cu ce vom umple cele 4 gauri.
|
Baieti in primu rand felicitari pentru efortul depus ...felicitari pt ce a iesit ...si felicitari lui Liviu pt cupa adusa la Piatra Neamt. Este un inceput ...stiu ca nu a fost tocmai un concurs de car audio autentic dar a fost clar ca a rupt gura targului la Iasi. Ma bucur ca am putut sa sprijin echipa Audio Class si cu siguranta va voi sprijini si incontinuare in orice fel posibil asa ca nu ezitati sa cereti ajutor pe partea asta de forum si nu numai;)
Va urez multa bafta la proiectele urmatoare si mult spor la treburi ca sunteti la inceput si va trebe:) |
10 Attachment(s)
Ink 2-3 poze cu audioclass si masina care a adus prima cupa in neamt:P hai la mai mare k se poate
|
Quote:
|
Liviu & TEAM, RESPECT!!! Nu am ce comenta, am fost de fata si am auzit si eu sistemul si ce pot spune...mi-au trebuit 2 secunde (stiu ca e mult :) ) ca sa spun "asta ia" (cupa :) )...suuuuper sunet, clar si calitativ superior fata de restul. Prea tare!!!...mau durut timpanele apoi vreo 2h da asta nu mai conteaza :)) RESPECT din nou.
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:11. |
- Copyright 2026 4Tuning