Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Dacia (https://forum.4tuning.ro/307-discutii-dacia.html)
-   -   ai voie sa iesi cu dacia din tara? (https://forum.4tuning.ro/307-discutii-dacia/51873-voie-iesi-dacia-tara.html)

daman 17-09-07 21:16

ai voie sa iesi cu dacia din tara?

as dori sa stiu daca se poate iesi cu dacia 1310 din tara,ma refer la faptul ca are 3 prezoane,non euro.....Mi-a spus cineva cu nu s-ar putea din cauza ca are 3 prezoane.As dori sa stiu daca este careva dintre voi care a iesit cu dacia in E.U. As vrea sa merg cu ea in austria.multumesc

valib 17-09-07 21:18

Re: ai voie sa iesi cu dacia din tara?

poti sa iesi si cu tractorul, daca ai actele in regula.

da, normal ca poti sa iesi...

giubau_v8 17-09-07 21:23

mai nou cand iti faci asigurare se face si carte verde..deci da..poti sa iesi..da te tine?

daman 17-09-07 21:40

este vreunul care a iesit cu masina din tara in ultimul an?

daman 17-09-07 21:43

cu dacia nu alte masini.... :lol:

Sirius 17-09-07 23:09

bineinteles k poti sa iesi cu dacia din tara. rahiticul ala de smart cum are 3 prezoane? chestia asta cu 3 prezoane este o prostie inventata de cine stie ce mosh betiv!
da cu trabantu poti sa iesi???

CristianoXXX 18-09-07 04:11

se poate, am fost la bulgari anu asta si se iese fara nici o problema

mae 18-09-07 09:57

yo am fost cu dacia in afara si la unguri si la bulgari fara probleme.. nimeni nu a zis nimic sa ai asigurareala zi si buletin valabil... si bineinteles o punga de droguri car si o cutie cu ceva arme fara acte si vei trece fara probleme.

bo$$u 18-09-07 18:17

eu stiu ca se poate iesii cu dacia 1310 din tara am fost la unguri luna trecuta , dar nu poti intra cu ea pe autopista , din cauza ca are 3 prezoane si care se da zmardoi ca se poate sa intri pe auto pista cu dacia 1310 sa demonstreze , hay bft

daman 18-09-07 21:23

ce este autopista? :oops: poate imi puteti spune si mie pt ca chiar nu stiu ce este.dar a fost vreunul cu dacia mai departe de unguri si bulgari pt ca ma gandesc :rolleyes2 ca in aceste doua tari se poate cirula cu dacia deoarece au si ei dacii....

bzsa 19-09-07 00:04

Quote:

Originally Posted by daman (Post 1107434)
ce este autopista? :oops: poate imi puteti spune si mie pt ca chiar nu stiu ce este.dar a fost vreunul cu dacia mai departe de unguri si bulgari pt ca ma gandesc :rolleyes2 ca in aceste doua tari se poate cirula cu dacia deoarece au si ei dacii....

se poate merge pe unde vrei chiar daca ai 3 prezoane :lol: :lol: :lol:
daca asa a iesit din fabrica ce sa faci sa dai in judecata producatorul ca nu facut masina cu 4 prezoane
stiu o gramada de oameni care au iesit cu dacia si au circulat si pe autostrada cu dacia.......asa ca benzina si actele ok ....si drum bun;) ;)

TzuTzu77 19-09-07 00:09

bai fratilor, dacia s-a vandut pana si in germania, gasisem si pe mobile.de dacii din germania de vanzare...aia nu merg cu ele? poti sa mergi linistit unde vrei;)

B-83-DAC 24-09-07 23:07

pardon alea nu erau dacii ;) erau mamele daciilor ;) e o diferenta

TzuTzu77 24-09-07 23:09

Tot dacia scria pe ele:lol: Oricum, nu conteaza, ideea e ca poti;)

fenyx 01-12-07 02:39

am un prieten care a iesit cu dacia papuc in 3 prezoane Italia tur retur si asta chiar de acum 2 ani deci nu s probleme

All times are GMT +2. The time now is 16:38.

- Copyright 2026 4Tuning