Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Logan-ul meu (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/51872-logan-meu.html)

king of desert 17-09-07 21:15

Logan-ul meu

10 Attachment(s)
Salut! Sper sa va placa Loganul meu , e Laureate cu aer conditionat si restul stiti voi ce mai are. Nu am facut nimic special la el doar i-am schimbat casetofonul cu un mp3 Sonny iar la exterior am foliat stalpii din mijloc cu negru. In rest e original e din 2005 merge super si sunt foarte multumit de el avand in vedere ca am avut si un corsa din 2002 si un golf 3 . L-as tuna putin dar nu prea imi permit dar macar un eleron tot i-as pune.

dan_ursu 17-09-07 21:20

Re: Logan-ul meu albastru LAUREATE

frumos am si eu unu tot laureat din 2007 rosu vezi ca se gaseste consola +inele culoarea masinii este 40 de lei setu si alea de usi la fel sa-l stapanesti sanatos si fara incidente:D

king of desert 17-09-07 21:33

mersi la fel dan_ursu . Pot sa vad foto cu Loganul tau?? . O sa-ti urmez sfatul dar la noi la tara se gaseste mai greu ce mi-ai spus dar o sa caut . Drum bun si fara evenimente.

dan_ursu 17-09-07 21:36

oki o sa-i fac poze si o sa pun ca sa vezi si u

king of desert 17-09-07 21:42

1 Attachment(s)
astept ! poate imi mai dai vreo idee sa mai pun ceva pe el.

ynp_46 17-09-07 21:57

Quote:

Originally Posted by king of desert (Post 1105537)
astept ! poate imi mai dai vreo idee sa mai pun ceva pe el.

Pai daca nu dispui de multi bani... sunt alea Tuning de la Dacia:D mie chiar imi plac... www.dacia.ro, uita-te aci pt mai multe detalii:D bafta

coman razvan 17-09-07 23:49

sa dai in primul rand acei maimutoi jos din geam ca nu e pom de craciun si acel parasolar de prost gust...fara suparare...arata jalnic...succes in continuare

king of desert 18-09-07 11:39

daca in locul parasolarului pun o folie neagra cum ar arata??

coman razvan 18-09-07 11:47

Quote:

Originally Posted by king of desert (Post 1106424)
daca in locul parasolarului pun o folie neagra cum ar arata??

In orice caz ar arata mult mai bine cu folie neagra...dar dak tot vrei de ce nu iti pui direct geam cu parasolar inserat, din ala cu tenta albastra, ar arata cu adevarat bine...am avut eu pe fostul logan...si era super...bafta

king of desert 18-09-07 11:51

mersi ptr sfat dar poate sti si cat m-ar ajunge un astfel de parbriz cu parasolar

coman razvan 18-09-07 12:35

vezi cat costa un parbriz normal si mai pune aproximativ un milion...nu e foarte mare diferentza...nu stiu exact cat costa...cand vine tata acasa o sa iti spun un pret exact...ok?

coman razvan 18-09-07 18:10

am vb cu tata de geam si costa in jur de 300 RON...sper sa iti fiu de ajutor!

king of desert 18-09-07 21:04

2 Attachment(s)
astazi am adaugat consola si inelele in culoarea masini si a iesit super.Mie imi place foarte mult , sper ca si voua. atasez foto.

king of desert 18-09-07 21:06

si pana nu uit am dat si maimutoi jos din parbriz. cred ca am uitat sa va spun ca loganul meu e de 1,6mpi.

coman razvan 18-09-07 21:12

Quote:

Originally Posted by king of desert (Post 1107399)
astazi am adaugat consola si inelele in culoarea masini si a iesit super.Mie imi place foarte mult , sper ca si voua. atasez foto.

super...si io le am asa si le-am avut asa si la berlina...bv:D

All times are GMT +2. The time now is 11:28.

- Copyright 2026 4Tuning