![]() |
Ce se intampla cand lovesti o pisica cu 200 la ora......
2 Attachment(s)
no comment :x
|
Ai avut noroc ca ai patit doar atat!!!
La 200 la ora daca iti sarea pe parbriz, era un miracol daca mai postai pozele astea acum!!! |
bah shi matza ? unde e ? e inregula nu ? doar s-a speriat...nu ? :P
pisicutzele astea....circula ele cu 200 la ora in ciuda radarului :P |
Ba caline imi pare sincer rau :cry: ...!!!Pacat ca din cate mi-ai zis trebuie schimbata toata bara desi cred ca ai putea sa o repari !!! Ba Caline da pe viitor nu-i mai da in gura la BMW in halul asta ca cine stie ce se mai poate intampla !!! Acuma sa facem si noi haz de necaz: pisica aia sper ca nu era si gestanta ca e de rau atunci: adica ai omorat cateva pisici dintr-o singura lovitura !!! Saraca pisica cred ca acuma este prin Rai...!!! Daca va uitati mai bine la pozele de pe spoiler se vede ceva alb cred ca este laptele de la pisica...atunci am dreptate: era gestanta !!!! :cry:
|
Saraca pisica :roll:
|
din pacate so spart si radiatoru si curje un pic din el.......+cred ca so incarnit o bieleta....nusth........
cu aceasta ocazie imi fac alt spoiler de fatza........asta se poate repara da vreu sami fac altu..cu tot cu masca...... |
supertare
eu am patit ceva mai misto,am lovit un iepure si mi-a spart bara dar m-am si razbunat,l-am luat acasa si l-am mancat
si sincer sa fiu avea si gust bun asta e intamplare adevarata,de povestit nepotilor :D :D |
bine ca nu m-ai lovit pe mine cu mashina....damn...ajungeam tocanitza.
|
Re:
Quote:
|
pisica mai traieste???a patit ceva???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
pisica e sfarmuri acuma :)
|
Re:
Quote:
|
scumpa tare pisica asta :)
|
Mama da ce curat a lucrat, parca a taiat cu fierastrau. :shock: :shock:
Avea talent pisicuta aia, CRIMINALULE. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
deci tu mi-ai omorat pisica !!!
saraca Mitzi :(( :D :D :D |