Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Accidente (https://forum.4tuning.ro/451-accidente.html)
-   -   Accident Corsa (GPM) (https://forum.4tuning.ro/451-accidente/51767-accident-corsa-gpm.html)

PointMaster 16-09-07 17:39

Accident Corsa (GPM)

4 Attachment(s)
........azi noapte in timp ce ma deplasam pe Bd. Kiseleff dinspre Piata Presei Libere spre Arcul De Triumf pe tronsonul din mijloc am pierdut controlul masinii, am derapat in bordura si m-am oprit intr-un copac cu usa soferului....:evil: ......masina a fost avariata destul de bine...........faza nasoala este ca nu am casco si va trebui sa suport cheltuielile...........nici o persoana din masina nu a fost ranita, nici eu (chiar daca nu purtam centura)........ma bucur ca am scapat toti teferi..............

cr0n0s 16-09-07 18:11

Re: Accident Corsa (GPM)

Bine ca a scapat toata lumea cu bine si nu a fost nimeni ranit...
Faza nasoala e cu reparatul... pentru ca o sa coste destul de scump din ce vad eu acolo. :(
Imi pare rau pt tine. Take care.

sebaaa 16-09-07 18:22

bine k ai scapat fara probl si fara centura.. poate de acum incolo o sa o porti..cum ar trebui sa facem cu totii, indiferent ca suntem la volan sau doar pasageri..
mare pacat k nu aveai casco..dupa ce vad eu..ai stalpul A indoit..si plafonul la fel..putin..dar tot e indoit..o sa fie scump rau de tot
imp e ca ati scapat cu totii cu bine , fiarele sunt fiare..se indreapta ,se repara..dar asta nu trece asa usor

DjAlcohol 16-09-07 19:24

E bine ca nu ati patit voi nimic, restul se repara...mai greu dar se repara.

monk 16-09-07 23:51

bine ca sunteti ok... urata faza cu cascoul... sa vezi sa nu ti se indoit shasiul ... e foarte important.

PointMaster 17-09-07 13:25

pragul este indoi putin, nu necesita schimbare, se indreapta.............cum pot vedea daca este stramb sasiul ? :|

RicaFlo 17-09-07 20:43

au destul de urat si mai ales ca nu ai casco...plm o sa te cam coste...oricum e doar fier se indreapta e k totusi ca nus victime

PYT 19-09-07 16:49

sunt si eu curios de o chestie: de cat timp ai permisul?

PointMaster 22-10-07 09:52

Quote:

Originally Posted by PYT (Post 1108697)

am permis de 3 ani si 6 luni.........

FIGHET 22-10-07 10:58

Quote:

Originally Posted by PYT (Post 1108697)

are importanta de cind are permisul ???
asta se poate intampla orcui

aaddrryyss 24-10-07 14:17

spune-ne si noua cum s-a intamplat. drumul doar era drept...

PYT 24-10-07 14:29

nu stiam unde a disparut topicul... mda, pacat k nu ti-ai facut casco :-(

@fighet: are, k daca il obtinuse de f putin timp se putea xplica prin faptul k se credea deja mare zmeu.

All times are GMT +2. The time now is 09:55.

- Copyright 2026 4Tuning