![]() |
ajutor configurare sistem bun
hu- pioneer p88, fata- phase audiophile 6,5, tweeter dls ur1
ma gandesc serios sa le amplific cu focal fp 2.150 si focal fp 2.75 astept sfaturi |
Re: ajutor configurare sistem bun
nu prea e bine sa faci din toate... e mai bine sa alegi o firma din astea
|
Quote:
Poate sa mearga foarte bine cu fiecare componenta de la alta firma. Sunt firme care exceleaza in difuzoare dar nu au HU pt simplu fapt ca ei fac doar difuzoare. Asta ce inseamna? K nu o sa iei difuzoarele alea pt ca nu ai un hu de la firma respectiva?! Pt o configurare corecta spune un buget si cum vrei sa se auda! Vezi ca exista o rubrica "consiliere achizite audio", cred ca acolo trebuia sa postezi.. |
Hu Pioneer P-88 dupa cum ne-am obisnuit deja se preteaza foarte bine instalatiilor de gen Full Active - Low Budget......., care pe tine te avantajeaza. Mid-basii ii stiu si dupa parerea mea daca usa e lucrata cum trebuie intradevar sunt foarte buni (atentie sunt si foarte pretentiosi din multe puncte de vedere, iar prin lucrarea usii nu ma refer doar la antifonarea cu materialele clasice Dynamat, Standartplast). La tw dupa stii si tu probabil alegerea a fost una dintre cele bune... poate nu cea mai buna, dezavantajul fiind ca trebuie sa folosesti EQ, care la P-88 adauga jitter, distorsiuni si zgomot de fond, iar in afar faptullui ca unele detalii mici care exista in inregistrare sunt mascate, apar in plus adaugate de procesarea interna a playerului unele artefacte inexistente....... Per total daca este reglat cum trebuie.... sistemul poate fii unul multumitor pt. suma investita. In legatura cu amplificarea pe care trebuie sa o folosesti nu ma limitez doar la recomanda unui brand anume datorita faptului ca imperecherea componentelor unui system nu se poate face decat ascultand si probaind (Dupa URECHE)...... dat fiind faptul ca fiecare amplficator are un raspuns in freq diferit.................... tonalitatea, muzicalitatea si dinamica fiind si ele caracteristici care nu exista in specificatiile producatorului desi au un rol foarte important si variaza de la un model la altul destul de mult(cateodata existand diferente chiar si intre amplificatoarele construite sub acelasi Brand si apartinind aceleiasi serii, diferentele bineinteles fiind foarte mici)
Parerea mea e ca trebuie mai intai ascultate mai multe modele si branduri, dupa care poti alege in functie de gusturile tale si buget. Din pacate nu e usor dar merita....... |
multumesc de sfaturi
tweterele sunt acum focal tn52 masina va fi gata in weekend yupiiii |
Quote:
|
tu care crezi ca sunt mai bune?
|
Quote:
|
ur1 sau tn52? le am pe ambele
sistemul este acum: p88rs tweteer astea 2(sa ma decid) phase audiophile w6 sub mac maximus 500 rms amp focal 2.75 amp focal 2.150 amp phase rs1 500rms cablaj dietz berlin +.....dietz condensator dietz 20 farazi |
Quote:
|
insonorizata toata: podea plafon porbagaj, fetele de usi 3 straturi(ext+ 2pe fata de usa siintre ext si fata de usa 1 = 5 straturi pe usile fata), tot cu hushmat extreme
|
ce parere ai? va suna bine?
|
Quote:
|
am sarit de 5000 euro
|
oricum sigur la anu va urma un utopia be 7 si hxd2