Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Jante si Anvelope (https://forum.4tuning.ro/459-jante-anvelope.html)
-   -   Caut slick-uri!!! (https://forum.4tuning.ro/459-jante-anvelope/5172-caut-slick-uri.html)

Sendy 07-05-05 10:18

Caut slick-uri!!!

Cine m-ar putea ajuta?!........caut slick-uri 13, 14, sau 15.Sunt nou prin zona si as dori sa-i felicit pe cei cu initiativa \"forumului\" este un lucru f benefic pt noi cei impatimiti :)

Psycho 07-05-05 12:12

Re: Caut slick-uri!!!

Quote:

Originally Posted by \"Sendy\"
Cine m-ar putea ajuta?!........caut slick-uri 13, 14, sau 15.Sunt nou prin zona si as dori sa-i felicit pe cei cu initiativa \"forumului\" este un lucru f benefic pt noi cei impatimiti :)

hai sa iti vand un pont ... meri si ia 2 bucatzi la mana a 2`a da nishte burn`uri cu ele si gata slick`urile ... daca gaseshti d cumparat .. zi si mie ..

200SX 07-05-05 12:16

Quote:

Originally Posted by \"Psycho\"
hai sa iti vand un pont ... meri si ia 2 bucatzi la mana a 2`a da nishte burn`uri cu ele si gata slick`urile ... daca gaseshti d cumparat .. zi si mie ..

slickurile adevarate nu sunt cumva facute dintr-un cauciuc foarte moale, ocmai pentru a avea o aderenta buna, nu stiu daca rezolvi mare branza cu nsite cauciucuri tocite.

Psycho 07-05-05 12:20

Quote:

Originally Posted by \"200SX\"
Quote:

Originally Posted by \"Psycho\"

slickurile adevarate nu sunt cumva facute dintr-un cauciuc foarte moale, ocmai pentru a avea o aderenta buna, nu stiu daca rezolvi mare branza cu nsite cauciucuri tocite.

da exact .. au un contzinut ridicat de silicon in ele .. cea ce le face moi .. plus k daca le toceshti nu rezolvi nimik .. e u am zis`o la oha .. nush nu am auzit de vre`o firma care sa vanda slick`uri ... sunt cauciucurile normale numai k nu sunt modelate .. nu au nervurile alea ... + siliconu` ...

SEBASTIAN 07-05-05 23:29

Quote:

Originally Posted by \"Sendy\"

Da-mi dimensiunile si alte date ca avem , se rezolva dar vezi ca te costa nu e ca la ale de strada.

Sendy 08-05-05 11:16

Imi trebuie pt. un Peugeot 205, sa fie de asfalt, cu garda joasa pt. VTM, lasati-mi va rog un nr. de telefon pt. o comunicare mai rapida,sau sunati-ma am nr afisate la \"Profile\"[/quote]

zetemte 08-05-05 21:28

Toyo face Proxes R 888. Nu sunt slickuri, dar e ceva foarte aprope de slickuri. Te uiti pe siteul lor - www.toyojapan.com

Lucian 09-05-05 08:49

Am eu 2 buc second hand. Sunt la prima taiere . 80 euro ambele ! Pe 15\" .

Mr. Enrich 13-05-05 15:15

Am 4 Yokohama Advan noi, 195/60/r14, daca te intereseaza. Cauta la \"BAZAR\", e si o poza cu ele.

Mr. Enrich 13-05-05 15:15

Am 4 Yokohama Advan noi, 195/60/r14, daca te intereseaza. Cauta la \"BAZAR\", e si o poza cu ele.

Lucian 13-05-05 15:16

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Mr. Enrich\"

Daca veneai cu ceva bun 195/45/15 ....

SEBASTIAN 13-05-05 17:16

Prea multa vorbarie.
Vad ca nimeni nu e prea interesat de achizitionarea acestui tip de anvelope asa ca pot inchide topicul. Daca chiar vrea cineva cu adevarat se rezolva.

All times are GMT +2. The time now is 10:41.

- Copyright 2026 4Tuning