![]() |
King Of Europe Drifting Ungaria -cu reprezentare Romaneasca
In data de 28-septembrie-2007 pe circuitul de la Mariapocs Ungaria va avea loc ultima etapa a seriei Europene King Of Europe Drifting, Magazinul PerformanceZone:
https://forum.4tuning.ro/530-firme-piese-auto/48677-performance-zone-magazin-produse-aftermarket.html va reprezenta Romania la aceasta competitie, cu mine la volanul Nissanului Silvia: https://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=36399 O sa fie greu pentru ca am condus masina 1000 de km in total pe strada si in plus sunt cateva setari noi la suspensie si la ECU care vreau sa le fac inainte de cursa. Echipa PerformanceZone va fi pe circuitul din Ungaria inca din data de 22 septembrie pentru antrenamente ! Va asteptam sa ne sustineti la fata locului pe toti fanii si pasionatii !!! |
Re: King Of Europe Drifting Ungaria -cu reprezentare Romaneasca
Probabil ca vom venii cativa de la Timisoara sa vedem spectacolul si sa iti tinem pumnii;)
|
Quote:
Am o intrebare, brifterii din ungazia zic ca tu nu ai licensa Pro, ce inseamna ca nu ai voie sa participi faar asta. Lamureste-ma. |
Quote:
|
Quote:
|
Program:
Szep. 29 (sambata) 09.00: deschidere 09.00-10.00: administratie 09.30-12.30: antrenament 12.30-13.00: drift taxi 13.30-15.30: cvalificare EB/OB 15.30-16.00: drift taxi 16.00-17.30: cvalificare EB/OB 18.00-20.00: Top32-16 EB - tsuiso 20.00-21.00: motoros show 21.00-22.30: Top8 - finala tsuiso Deci cum vedeti finala va fi Noaptea. |
Quote:
|
2000 Ft
in jur de 25 lei |
Quote:
|
Quote:
https://forum.4tuning.ro/176-cluj-street-racing/49800-intalnire-concursul-european-drift/page-2.html |
Am fost si la Etapa din Budapesta, Tokol. Pacat ca Tengu nu a fost prezent. Speram ca acum te vom vedea in actiune :)
|
Am reusit sa ajung in Romania la timp pentru ultima etapa al King Of Europe Drift.
Ne pregatim cum putem la garaj :)) Silvia este in forma buna am cumparat 10 seturi de gume second si mai primesc cam 5 seturi in Ungaria, am schimbat uleiul am schimbat setarile la suspensie dupa placul meu, cele de la japonezi nefiind potrivite stilului meu de condus... Echipa PerformanceZone va fi in Ungaria la circuitul din Mariapocs inca de miercuri pentru antrenamente extinse :) Trebuie sa ma obisnuiesc cu masina, fiind prima data pe circuit cu ea, nici pe strada nu o pot conduce ca nu e imatr... o sa pun ceva poze de pe la pregatiri maine ;) Numai bine :) |
Esti in Baia Mare? ca am vazut RXX in fata la pizzerie, ce sa zic bafta sa ai si noi baimarenii te sustinem, sper sa ajung dar nu e foarte sigur! Salutari
|
Quote:
|
florine cand mai treci pe bilascu :D adica in fiecare zi treci mai intra si pe la vulcanizare:D ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:48. |
- Copyright 2026 4Tuning