![]() |
ce imi recomandati?
sal.momentan locuiesc in spania.mi-am luat un peugeot 406 si as vrea sa-l echipez cu un dvd si un sistem audio care sa includa 2 tweetere, 2 boxe in usile din fata, 2 boxe in spate si eventual un subwoofer si bineanteles un amplificator.nu stiu daca ar fi mai bine ca toate sa fie de aceasi marca.
ce imi recomandati???:-) |
Re: ce imi recomandati?
depinde si de bani pe care esti dispus sa ii investesti ;) ca sa stie omu ce sa iti recomande....difuri iti recomand focal & hertz o statie DLS & AUDISON & PIONEER ;)
|
Nu cunosc preturile asa ca nu pot sa imi fac o ideie cat as fi dispus sa investesc;) .ms astept mai multe detalii.:shock:
|
dar aproximativ cam la cat teai gandit sa investesti in astea
|
nu stiu 1000-2000-3000 €
|
Daca esti din Cluj, da o fuga la Sfigmo si vorbeste cu el.
|
sunt din cluj dar sunt plecat din tara.nu prea ajung curand in tara.
|
atunci asteapta sa te intorci, e riscant sa-ti prepari masina in afara tarii, cei ieftini nu se pricep, cei care se pricep sunt scumpi si lucrarile dureaza etc...
asta iti recomand, s-o pregatesti aici, montajul va fi mai ieftin si daca o faci la un atelier serios va iesi bine. |
si in tara cam la ce bani asi iesi???
|
Intreaba-l pe cel care ti-o va face. Evident dupa ce discuti cu el configuratia.
Daca vrei s-o faci in Cluj, singurul pe care-l cunosc acolo si lucreaza foarte bine e sfigmo de pe forum. Da-i un pm si vorbeste cu el. |
ce configuratie imi recomanzi???
|
N-ai inteles.... Vorbesti cu cine-ti face masina.
|
am inteles asta.ziceam ce mi-ai recomanda tu.
|
Daca vii sa o faci la mine, si raspund EU pentru ceea ce fac, stiu ce sa recomand.
O configuratie instalata gresit poate avea rezultate dezastruoase. Din cauza asta ma feresc sa dau sfaturi. Instalatorul are obligatia sa dea consultanta clientului si asa cum am spus mai inainte, poarte raspunderea pentru rezultatul obtinut. |
multumesc.spunem doar daca e mai bine sa fie toate din aceasi gama sau cum imi zicea cineva mai sus?(difuri iti recomand focal & hertz o statie DLS & AUDISON & PIONEER )
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:36. |
- Copyright 2026 4Tuning