Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini tunate (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate.html)
-   -   Nou record de viteza (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate/51559-record-viteza.html)

Cl4ud1u 14-09-07 11:34

Nou record de viteza

Official: Bugatti Veyron no longer fastest production car in the world

SC Posts World Record Speed of 255.83 MPH

Shelby Supercars (SSC), manufacturer of the ultra high-performance Ultimate Aero Twin Turbo, set the new "World's Fastest Production Car" record earlier today with an average top speed of 255.83 mph.

Confident of the 1183 hp vehicle's abilities, SSC set out to validate their top speed claim in accordance with the strict guidelines set by Guinness World Records. Among other requirements, in order to meet Guinness' approval, a vehicle testing for the top speed record must race down the course, turn around, and make a second pass in the opposite direction within one hour.

The vehicle's "top speed" is calculated by averaging the top speeds of each pass in order to negate any favorable road or weather conditions.

Today, on a temporarily-closed 2 lane stretch of public highway in Washington State, the Ultimate Aero posted a top speed of 257.11 mph (413.83 kph) on its first pass and 254.55 mph (409.71 kph) on its return pass to set the new top speed record at a staggering 255.83 mph (411.76 kph).

The data, collected by Dewetron's world-renowned GPS tracking system, and other checks will be verified by Guinness before the Ultimate Aero is officially crowned the "World's Fastest Production Car." This breaks the current official record held by the Koenigsegg CCR at 242 mph by 11.83 mph and the Bugatti Veyron's unofficial speed of 253 mph by 3.11 mph.

aici video : http://www.shelbysupercars.com/multimedia.php#nevada

silviu_fxx 15-09-07 12:20

Re: Nou record de viteza

Sa vezi toti fanii Bugatti Veyron cum devin fani SSC.:lol:

Bemelo 15-09-07 13:58

@silviu : nu prea cred :D.
O performanta uimitoare intr-adevar pt SSC..nu am ce zice. Doar va rog sa nu incepeti cu , comparatiile fata de veyron pt ca nu isi au rostul. Sunt 2 masini total diferite, singurele lor puncte comune fiind viteza foarte mare care o pot atinge.

Hexer 15-09-07 14:09

Dupa parerea mea tot Veyron ramine ceea mai buna masina, un koenigseggseggsegg nu poate fi condus pe strazile oraselor noastre, si SSC e american...deco o gramada de probleme...
Pana la urma e acceasi treaba ca la porsche, nu este ceea mai buna, sunt mai buni, dar nici una nu poate fi folosit zilnic...cand porsch' merge fara probleme 100-150.000Km fara reparatii majore.

boy_wonder 15-09-07 14:42

Quote:

Originally Posted by Hexer (Post 1101800)
Dupa parerea mea tot Veyron ramine ceea mai buna masina, un koenigseggseggsegg nu poate fi condus pe strazile oraselor noastre, si SSC e american...deco o gramada de probleme...
Pana la urma e acceasi treaba ca la porsche, nu este ceea mai buna, sunt mai buni, dar nici una nu poate fi folosit zilnic...cand porsch' merge fara probleme 100-150.000Km fara reparatii majore.

hai ca esti tare.. deci prin definitie(!) SSC are o gramada de probleme pentru ca este americana.. foarte interesant
si crezi ca veyron poti sa o conduci pe strazile Romaniei? si vezi ca cealalta masina de care ai pomenit este Koenigsegg.
ar fi bine sa te mai documentezi.

boy_wonder 15-09-07 14:51

3 Attachment(s)
niste poze cu campionul :lol:

Hexer 15-09-07 14:52

Quote:

Originally Posted by boy_wonder (Post 1101833)
hai ca esti tare.. deci prin definitie(!) SSC are o gramada de probleme pentru ca este americana.. foarte interesant
si crezi ca veyron poti sa o conduci pe strazile Romaniei? si vezi ca cealalta masina de care ai pomenit este Koenigsegg.
ar fi bine sa te mai documentezi.

Deci, pana acuma nu am vazut supercar american care sa nu aiba multe probleme electrice.
Despre Veyron si Koenigsegg (sper ca acuma am scris corect...) stiu detalii de la proprietar, mai are si multe altele (4 Lambo, Enzo, F50, F40, SR63) si el a zis ca nu poti umbla numai pe autostrada si circuit cu Koenigsegg, dar Enzo si Veyron merge fara probleme si in oras sau drumuri publice de o calitate...mai ca la noi.

AlliedComposites 15-09-07 19:34

Quote:

Originally Posted by Hexer (Post 1101855)
Deci, pana acuma nu am vazut supercar american care sa nu aiba multe probleme electrice.

probleme electrice?? mai multe decat la VW si Audi????? nu se poate...... golful vechi (2001 TDI), si passatul nou (2006 TDI) cu care l-au inlocuit ai mei, au NUMAI probleme electrice... MEREU e un sensor sau o luminita la bord care da eroare... de atatea ori am fost inapoi cu chestia ca apare luminita de airbag, incat ne-am saturat si o lasam naiba sa clipeasca, impreuna cu celelalte care vin si dispar dupa cum vor ele.... din cele 7 masini americane pe care le-am avut pana acum, nici una nu a avut probleme electrice....

Hexer 15-09-07 20:09

Quote:

Originally Posted by bloodfart (Post 1102221)
probleme electrice?? mai multe decat la VW si Audi????? nu se poate...... golful vechi (2001 TDI), si passatul nou (2006 TDI) cu care l-au inlocuit ai mei, au NUMAI probleme electrice... MEREU e un sensor sau o luminita la bord care da eroare... de atatea ori am fost inapoi cu chestia ca apare luminita de airbag, incat ne-am saturat si o lasam naiba sa clipeasca, impreuna cu celelalte care vin si dispar dupa cum vor ele.... din cele 7 masini americane pe care le-am avut pana acum, nici una nu a avut probleme electrice....

Eu nu am avut probleme cu VW...
Dar te felicit pentru cele 7 supercaruri...

Cl4ud1u 15-09-07 20:15

bai frate hai sa nu mai vorbim despre existenta unui ssc dasta in romania k la strazile kre sunt si circulatia kre e...knd mergi bara la bara nu prea conteaza c mashina ai k tot akolo ajungi...este o performanta laudabila...dar pentru noi ashtia din romania km atat pana se hotarasc aia sa faca drumurile.
DIN PACATEEE :(((((

Hexer 15-09-07 20:40

Corect, din pacate in romania cine cumpare o asemenea masina direct baga in garaj aerconditionat, este pentru colegtie...

AlliedComposites 15-09-07 21:58

Quote:

Originally Posted by Cl4ud1u (Post 1102271)
bai frate hai sa nu mai vorbim despre existenta unui ssc dasta in romania k la strazile kre sunt si circulatia kre e...knd mergi bara la bara nu prea conteaza c mashina ai k tot akolo ajungi...este o performanta laudabila...dar pentru noi ashtia din romania km atat pana se hotarasc aia sa faca drumurile.
DIN PACATEEE :(((((

dar cine ar conduce o masina ca asta in trafic, decat daca e pe drum spre o autostrada? ai putea sa ai orice masina vrei in romania, si sa o folosesti cand te plimbi in strainatate, sau cand te duci pana la Rex :lol: ;)

cine are bani de una ca asta, are bani si de altele cu care sa se dea mare prin oras

Dripci 16-09-07 00:23

Hm...ma intreb daca Koenigsegg CCXR este mai rapida decat asta. Koenigsegg CCXR inca nu a fost testata oficial din cate stiu.

Cl4ud1u 16-09-07 10:59

nu cred ca ccxr o sa fie mai rapid dekt sscu pt ca din cate am citit nici pe veyron nul intrece...ex: ccxr atinge suta in 3.2 secunde si ssc-u in 2.78 sec...e o dif destul de mare :D

alexSHO 16-09-07 14:29

Quote:

Originally Posted by Cl4ud1u (Post 1102951)
nu cred ca ccxr o sa fie mai rapid dekt sscu pt ca din cate am citit nici pe veyron nul intrece...ex: ccxr atinge suta in 3.2 secunde si ssc-u in 2.78 sec...e o dif destul de mare :D

n-are nici o relevanta... ii trebuie putere mare acolo sus... de la 300km/h in sus pana la 400+km/h

All times are GMT +2. The time now is 17:15.

- Copyright 2026 4Tuning