![]() |
Accesori Tico
Sal care stiti de unde imi pot cumpara si eu niste paravanturi de tico si la ce bani :D ca am cautat si nu am gasit deloc :(
|
Re: Accesori Tico
Quote:
Salut auzisem .. ca ala aia pe mihai bravu aveau .. akuma nu stiu ce sa zik si`a luat cineva .. akuma 2-3 luni .. !! |
autodaewoo.ro doar ca comanda minima este de 100 ron, iar paravanturile sunt 55 ron. Va combinati cate 2...
|
Ma combin eu cu tine dar vreau pt. Cielo...
|
Si eu vreau pt Cielo, dar doar in culisa geamului
|
:D La mine nu conteaza...!!!
|
Salut!Eu astepet de 2 saptamani si sper sa vina luni!
sunt pana in 70 ron ! Este un magazin la Dimitrov in intersectia cu Liceul Iulia Hasdeu este un mag mic pe colt intr`un complex cu mobila! Au multe piese de DAEWOO dar bu tote preturile sunt Ok . |
Web, ba conteaza... alea cu adeziv arata urat si sunt si mai mici (subtiri) decat cele in culisa geamului.
|
Quote:
Chiar vis`a vis` de radacini !! |
Stiu bdar mie imi plac si alea cu adeziv!!!!
|
va rog frumos dati-mi si mie un pm cu adrese din bucuresti unde pot gasi paravanturi ptr tico... va rog mult sau site-uri unde pot comanda ... !!
Va multumesc ! |
Paravanturi pentru Tico, pe unde pot fi gasite? Este posibil si prin Vitan?
|
Dar pentru matiz unde gasesc din acelea in culisa geamului...celelalte am gasit dar nu imi plac...:?:
|
Cauta aici
|
Prietenilor...va complicati inutil zic eu...personal am fost si miam luat de la un domn di Vitan care are asa ceva (is aduse de la unguri si sunt misto...calitate super ok...nu prostii)...si is si ieftine...ce comenzi ce combinatii ;) care e din buc cat e sa dea o tura pana'n AutoVit...
P.S. pt tico/cielo si din astea cred ca le are pe stock...la mine a durat 3 zile pana mi lea adus caci nu avea pe stock...dar oricum...recomand pe domnu...super ok...(*ca mia luat comanda fara sa ii dau avans nimic...) |
| All times are GMT +2. The time now is 21:34. |
- Copyright 2026 4Tuning