Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   EUROPENE (https://forum.4tuning.ro/400-europene.html)
-   -   Creatie propie 100% (https://forum.4tuning.ro/400-europene/5132-creatie-propie-100-a.html)

ZoliaT_2 06-05-05 04:19

Creatie propie 100%

7 Attachment(s)
Daca unii din noi modificam si construim, va prezentam una din cele mai inedite realizari auto din Romania, facute cu forte proprii...
Insistam: nu a apelat la nici o firma de tuning...
Priviti ce a putut realiza un om la tara, prin forte proprii!

ZoliaT_2 06-05-05 04:19

o sa revin cat de curand si cu niste filmulete senzationale cu acest prototip

dj05dpx 06-05-05 04:30

frumoasa jucaria, de mult ma bate gandul la asa ceva,ce motor are?

Felicitari omului!!

ZoliaT_2 06-05-05 04:56

2 Attachment(s)
filmulete ...

Toto - BOD 06-05-05 09:32

Quote:

:shock: :shock: :shock: :shock: ce legatura are kartingul cu tuningul? Nici nu se punea problema ca ar fi apelat la vre`o firma de tuning... :?:

In fine... ce motor are jucaria? Cumva unul de Mobra?

Felicitari lui! Putin vopsita si ar fi ok!

LaMishto 06-05-05 09:39

inca o dovada ca romanii sunt inventivi.. :D frumos lucrat, idee proprie, nota 10+ 8)

ffocus 06-05-05 10:25

bravo lui ca l-a dus capul sa faca asa ceva...insa...nu vad nimic senzational...va excita orice trotineta facuta cu multa munca...daca ar fi sa prezentam toate automatizarile de prin mediul rural

btw..bunicu are moara facuta de el...bag niste poze?...ca a muncit 2 ani

Soichiro 06-05-05 11:24

Hahahahahaha. La salonul de inventica cu el. E plina Africa de mijloace de transport similare.

Øvi 06-05-05 11:59

Total de acord cu ce s-a spus mai sus. Iar prezentarea articolului de pe prima pagina suna in genul celor din presa mioritica :roll:
Quote:

Daca unii din noi modificam si construim, va prezentam una din cele mai inedite realizari auto din Romania, facute cu forte proprii...
Este un banal cart cu un sasiu sudat din tevi si adaptat un motor de Mobra/Hoinar ....
Quote:

filmulete senzationale cu acest prototip
:no:

Sa mai zica lumea de noi \"ia uite la aia , mari destepti cu tuningu' si se minuneaza la un căruţ de butelii\".

Da , apreciez ca a facut asa ceva. Si eu am dorit tot timpul sa-mi fac un cart dar locuiesc la bloc. Nu , nu e deloc greu de facut asa ceva ..... am facut karting vreo 2-3 ani si am pus mana la construit un cart de la zero , mult mai eficient si mult mai bine gandit decat cel din imagini.

ESPinoza 06-05-05 13:15

asa e.. eu si inca 2 prieteni am facut un kart acuma catziva ani tot de la zero.. da era misto.. avea si vitezometru numai ca indica invers :)

aleks 06-05-05 13:22

apreciez munca omului, e o realizare pentru el, si pentru asta merita felicitari
dar, intr-adevar, nu prea avea ce cauta pe prima pagina a site-ului...

AleXXL 06-05-05 17:18

Re:

Quote:

Originally Posted by \"aleks\"
apreciez munca omului, e o realizare pentru el, si pentru asta merita felicitari
dar, intr-adevar, nu prea avea ce cauta pe prima pagina a site-ului...

de acord..

dj05dpx 06-05-05 17:21

ce frumos e sa critici de pe margine...

kartistu 06-05-05 18:25

Eu sunt proprieterul acestei jucarii.

Kartul il are fratele meu de cand avea 8 ani, adica de acum 15 ani. atunci multi dintre noi invatam sa facem bastonase, el facea cerculete.

Spark 06-05-05 18:45

oricat de jucarie ar fi ... omul tot a pus ceva munca in aces proiect ....
asa ca din partea mea .. toata stima ... si la proiecte si mai mari si mai complexe
:))

All times are GMT +2. The time now is 12:31.

- Copyright 2026 4Tuning