![]() |
SUZUKI DE SAPTE JUMA?
Cine are un gsx-r de sapte jumate in Bucuresti?
|
Re: SUZUKI DE SAPTE JUMA?
Quote:
|
bine ai venit yantze.. :lol: :lol: :lol: nu stiu daca este de 750..sa vedem ce zic baieti ei trebuie sa stie mai bine.. :wink:
|
am vazut suze de 750, dar eu nu ii stiu, nu prea sunt incadrat in \"comunitate\" desi mi-ar place, dar astept pastele sa-mi aduca niste timp iepurashul
|
:lol: :lol: :lol: :lol: poi lasa ca o sati adca sigur un gsxr ..ceva acolo de 1000 :wink:
|
cu ajutorul tau
da, da, da |
:lol: :lol: :lol: daca castig la lotto pe platou til aduc...si tie si lui zoliat... :lol: :lol: :lol: :wink:
|
salve, am un prieten cu gixxer de 750 srad.....ce te intereseaza?
@catalin maestre, am dat ducatiu ieri, guess what my new baby's name will be..... :twisted: :twisted: :twisted: |
:lol: :lol: :lol: ce tiai luat??hai ca sunt curios raspunde cat mai repede r1??
|
inca nimic, vreau sa imi iau ceva nou lizing, inca pendulez intre r1 2003 si suzuki gsxr1000 2002....cred ca dau cu banu pana la urma, stiu ca gixxeru e mai \"tare\" dar r1 are un design.....yummy :roll:
|
:lol: :lol: :lol: da sincer noul r1 nu se poate compara cam cu nimica la design..imi place si mmie mult gsxr nou ..nu prea imi place cum arata parca ii mai frumos modelul vechi...bafta.. :wink: :lol: :lol:
|
Quote:
|
:lol: :lol: ce bine ai zis dz1 ... :wink:
|
nici gsxr nu-ti e rusine cu ea, nu te lua dupa reclame, ia gsxr1000, ca bine faci
si eu o schimb, in primav, si nici nu ma gandesc la alt model |
cu 8.5 sec 0-200 kmh( repet, nu ma intereseaza top speed ca imi luam haya sau zx12 ptr asta) ma bate tot mai mult gandu la gixxeru de 1000 :twisted: , + ca am auzit ca e mai stabila decat \"usuratica\" aia de r1 8) momentan consult ofertele unor dealeri din ...mutterland... 8) :lol:
@ DZ1 domne e ceva suspect la mijloc....tu esti din kempten, leo de care ti-am zis si pe care l-am cunoscut pe site de motocilisti e tot de acolo si acum faza tare MA UIT PE BRIEFUL DE LA DUCATI SI GHICI DE UNDE A FOST ADUSA!!!!!! 87435 KEMPTEN THIS IS GETTING FREAKY :twisted: lool |
| All times are GMT +2. The time now is 07:57. |
- Copyright 2026 4Tuning