![]() |
dau cadou
1. bascula E36 coupe de pe stinga spate.
are bucsele pe ea, piesa cu care se prinde pe caroserie, aparatoarea de noroi pentru disc si rulmentul (care nu stiu in ce stare e). NU are etrier, disc, saboti, cablu frina de mina, senzor ABS. 2. amortizoare spate E30/E36. nu stiu ce marca sint, sint in stare de functionare. 3. amortizoare fata E36. scrie pe ele "BOGE pressure". nu stiu in ce stare sint. moca, doar veniti sa le luati. primul venit, primul servit. in bucuresti. |
Re: dau cadou
sal
ma intereseaza si pe mine amortizoarele fata /spate pt pisik cum facem??? da-mi un beep mes ceva pe tel si te sun eu merci |
ai PM.
bascula s-a dat. |
2. amortizoare spate E30/E36. nu stiu ce marca sint, sint in stare de functionare.
3. amortizoare fata E36. scrie pe ele "BOGE pressure". nu stiu in ce stare sint. 4. borcan spalator parbriz E36, 2.5l, fara pompita 5. parasolare E36 6. consola mediana E36 (cea care incadreaza frina de mina, fara cotiera) - 2 buc 7. oglinda interior E36. are si partea care se lipeste pe parbriz. moca, doar veniti sa le luati. primul venit, primul servit. in bucuresti. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:10. |
- Copyright 2026 4Tuning