![]() |
****TEAM ROMANIA la EMMA European Finals****
Am deschis acest topic fiindca vreau sa ne organizam sub forma unei echipe cat mai numeroase si sa megem impreuna sub numele de --TEAM ROMANIA-- la Finala Europeana EMMA in Danemarca, localitatea Herning, care va avea loc pe parcursul zilelor de 26-27-28 Octombrie 2007. Pt. inceput as vrea sa stiu cam cati doritori ar fii, dupa care facem calcule calculele aferente referitoare la preturi...etc. si hotaram exact cate rezervari trebuie facute. :D
|
Re: ****TEAM ROMANIA la EMMA European Finals****
Quote:
Dau eu tonul si zic un mare PREZENT |
Completez cu faptul ca acest topic nu a fost infiintat doar pt. cei care vor sau nu sa concureze..... ci pur si simplu pt. toti care vor sa fie prezenti ca si spectatori.... fiindca pt. un adevarat pasionat experienta de a vedea si a asculta cele mai bune masini din Europa este cu adevarat impresionanta, sau o puteti considera ca pe o mica vacanta unde aveti foarte multe de invat.... In cazul in care ne strangem suficient de multi va fii mult mai simplu, fiidca putem inchiria o duba si transportul va costa mult mai putin. Astept in continure cat mai multe persoane.......
|
Quote:
|
99% I'm in ! In afara de cei ce vor participa cu propriile masini, ar trebui stabilit clar un numar de participanti si inchiriat un microbuz sau ceva de genu !
|
90% vin in calitate de competitor, daca nu in calitate de vizitator.
|
Si acum pt. cei care nu au avut ocazia sa fie alaturi de noi la finala europeana EMMA, pun eu ceva poze cu unele din cele mai bune masini construite vreodata ;)
|
6 Attachment(s)
Poze cu campionul Romaniei, inconjurat de femeile danezilor ;)
|
6 Attachment(s)
Acest Passat cu difuzoarele Scanspeak pe bord avea tot interiorul lucrat in piele la cel mai inalt nivel pe care l-am intalnit vreodata..... dupa un dialog intre mine si proprietarul am inteles de fapt de ce era atat de aproape de perfectiune din toate punctele de vedere deoarece masina fusese retapitata complet de unul din angajatii unei firme care produce tapiterii pentru mari producatori ca... Mercedes, Bmw, Audi, Porsche. Acelasi om a creat matritele si a acoperit cu piele reperele prezente pe Maybach, Bugatti Veyron si multe alte prototipuri..... deci mai exista si oameni care au ajuns acolo unde io incerc sa ma indrept de mult, numai ca drumul este lung si ca de obicei fiindca traim in Romania e plin de capcane din pacate :(
|
5 Attachment(s)
Some moreeeeeeee!
|
6 Attachment(s)
ca de obicei cum deja ne-am obisnuit, Pioneer a fost prezent cu un stand de exceptie, si ODR-urile au fost la inaltime, ce pacat ca pretul lor nu te lasa nici macar sa visezi la ele :):)
|
6 Attachment(s)
Dls destul de prezenti ca si numar de masini concurente, din pacate vad ca atentia lor fata de competitiile EMMA a cam scazut fata de anii trecuti. Ca numar de prezente in lista celor mai intalnite branduri se afla si Genesis, Scanspeak, Focal si Brax, exceptand Pioneer ODR (Pentru mine ODR chiar daca se afla sub numele de Pioneer, este cu totul altceva) in standul carora se aflau cam 10 masini, si Alpine care avea renumitul player Alpine F1 prezent pe multe dintre campioane :)
|
6 Attachment(s)
Hertz & Audison destul de slabut ca si masini competititoare, cea din poza fiind cred ca singura, destul de frumos construita, plus cateva showcaruri la ei in stand care aratau deosebit.... din pacate nu am avut ocazia sa o ascult pe cea din poza ;),
|
6 Attachment(s)
Ceva poze variatecu ce mai exista pe acolo ;)
|
6 Attachment(s)
Focal activa acolo cu seturi de boxe majoritatea.... Focal Be normal, si mai erau si cave ampificatoare :)..... (sub acele impresionante inele de inox din primele 2 poze se aflau difuzoare Focal)
|
All times are GMT +2. The time now is 16:53. |
- Copyright 2025 4Tuning