![]() |
Octi II FSI
3 Attachment(s)
Salut tuturor! Am si eu de cateva luni Skodita si sunt f multumit de ea.. Usor, usor am s incerc s-o fac si mai frumoasa. Am inceput cu volanul :-) , urmeaza kit complet RS, Jante pe 19'', pleoape, tobe si altele, dar pe rand. La vara viitoare sper sa se apropie de ceea ce imi doresc eu...
|
Re: Octi II FSI
s-o stapanesti sanatos...nu e prima fsi mai e una alba din gorj park nu mai tin minte...da vad ca e dotata..xenon piele...ce motor ai pe ea...fsi fsi da ce motor?
|
Sa o stapanesti sanatos ,asteptam sa vedem modificarile .Multa bafta
|
mersi pt urari. E 1,6FSI (115cp)...
|
felicitari pentru alegere s-o stapanesti sanatos si fara evenimente;)
|
cat ai datpe ea?
|
vreo 18000.. am s m uit in contractul de leasing si iti spun exact.
|
parca se zvonea ceva de o intrunire SKODA... :lol:
|
Quote:
puteai sa nu te grabesti... in fine... mula bafta cu ea...sa o stapanesti sanatos |
aici ai dreptate! asta e si singurul meu regret! Modificarile (in afara de jante) sper sa nu ma coste asa de mult... Oricum, cand investesti intr-o masina, mai ales dak incepi s-o tunezi, nu castigi nimic, dekt satisfactie!
|
Quote:
apropo ar fi bine sa facem o intalnire SKODA...ce ziceti? |
pai si eu vreau. si probabil sunt mai multi care vor... dar trebuie sa ne organizam cumva!
|
4 Attachment(s)
-am pus cateva poze noi cu interiorul (volanul din piele in 2culori si plasticul consolei vopsit crem ivory ca si restul interiorului) si compartimentul motor. mai am de pus pedele+sprijinator de RS, niste croame la suportul de pahre si la buzunarasele laterale ale scaunelor fata si sa vopsesc ramele aeratoarelor negru metalizat (culoarea masinii) si am terminat cu interiorul! :-)
-urmeaza foarte curand bara fata de RS, etrierele vopsite verde Skoda si tobe de RS! |
astept opiniile voastre! :D :-)
|
interioru da super bine mai ales consola centrala e faina rau...
insa compartimentu motor...e fain dar nu prea ii vad rostu...in fine gusturile nu se discuta...oricum interioru e fain rau de tot ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 20:23. |
- Copyright 2026 4Tuning