![]() |
Audi TT RS
2 Attachment(s)
va fi lansat in vara lui 2009
motor: 2.5l biturbo 350cp 0-100: 5sec cu acest model audi vrea sa intre pe teritoiul Cayman :> |
Re: Audi TT RS
arata frumos,si un propulsor pe masura,va face o figura frumoasa pe piata auto,un design excelent si performante de top
|
nu o figura frumoasa...ci ganditi-va la posibilitati d tuning p un motor d 2,5
|
mda,il ridici frumos,la vreo 400+cp
|
motorul este in 5 cilindri apropo am uitat sa zic
|
arata bn.da jti cumva cat va costa?
|
prietena scapa de limbajul asta de mirc ca mai bine scrii cu picioarele...
|
Frumos :lol:
|
Ma face sa ma gandesc ca ar fi interesant sa apara si un Golf cu cifre de acest gen. Sa umfle putin R32-ul , dar ce sa faci , la modul sincer TT-ul da spre o alura sport mult mai evident decat un Golf.
|
arata criminal
|
Frumos tare:ballbounc N-am gasit nici eu un pret aproximativ :D
|
Quote:
ultima oara era doar un zvon, acum sa vedem.. :-) |
degeaba pt ca este construit pe platforma lui golf 4 si nu se comporta bine in curbe. nu o sa-i faca deloc fata Cayman-ului.
pacat de audi, sa fol elem. de la vw, mai ales fiind o masina sport ! |
Platforma golf4 ??
Eu nu cred ca Golf IV-ul are caroserie bazata pe ASF (Audi Space Frame), 69% aluminiu 31% otel (spate) pentru o distributie optima a maselor pe cele 2 axe si o manevrabilitate sporita. http://www.auto-business.ro/DetaliiI...registrare=588 Nu se comporta bine in curbe ? Pai TT-ul meu (care nu are 350 cai, doar 315, si nu are nici quattro cum sigur o sa aibe TT-RS) face Cayman S pe orice circuit vrei tu. Daca vrei iti dai si link cu teste pe Hockenheim etc. Quote:
|
Si motorul ala in 5 cilindri are potential enorm de tuning.
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:26. |
- Copyright 2026 4Tuning