![]() |
Raliul Avram Iancu - 21-22 sept - Motorsport&Tuning
In sfarsit un raliu la Cluj pe macadam
de cativa ani am avut parte doar de asfalt..ei bine anul acesta facem unul si pe macadam aveti mai jos toate detaliile - plan orar, traseu, etc Am deschis topicul pre ca: Parcul Service si Superspeciala vor avea loc la ExpoTransilvania in parcare. Va fi si concert DJ Project. Tot acolo incerc sa obtin un spatiu pe perioada evenimentului ptr o prezentare de Tuning Outdoor. Postati aici daca exista interes ptr asa ceva. Nu stiu cat spatiu va fi dar as vrea sa stiu din timp cine ar fi interesat sa-si expuna masina. Vor fi acceptate doar masinile care "merita" deoarece spatiul e destul de restrans. Cum aflu detalii, postez aici. Astept parerile voastre. |
Re: Raliul Avram Iancu - 21-22 sept - Motorsport&Tuning
Sticky de acum pe perioada evenimentului.
Toate cele bune.NightRider PS. Aoki sti ca nu se pot pune linkuri sau trimiteri catre alte situri pe forumul nostru, nu ar fi o idee buna sa copy paste informatiile de acolo, asa in mare, aici? |
7 Attachment(s)
..........
|
prezent ...
|
Subscriu ... prezent doar ca si spectator :) !
|
mergem....mergem dak ne primiti..///
|
unde sa te primeasca ma? in cort? e un eveniment organizat de FRAS deschis publicului larg.
|
Un mare salut baietzilor din Cluj in frunte cu Lacatushu' cu care ne-am distrat de minune la Ranca !
la raliul asta vedem daca Marisca isi adjudeca titlul ! |
Lacatus aka "lideru", "spuma" etc :)))
|
ema, te dai la surduc?
|
Quote:
|
Quote:
Cam asta e dinamica masinii : https://youtube.com/watch?v=C82Q6-4rCLg |
pe tvr 1 si pe ncn vineri si sambata super speciala de la expo va fi transmisa in direct
se pare ca si pe antena 1 o sa fie transmis dar nu`i nimic sigur. mai multe informatii nu am, dar cred ca ar fi primul raliu din romania transmis in direct(ma rog, o proba speciala sambata si una duminica) nu`i mult dar este un inceput. pe ncn va fi 100% ca am vb cu directorul |
super treaba...
acum vine dilema..mergem sa ne uitam sau stam in fata tv-ului?? cadoar se intampla deodata daca-i LIVE..:) |
apoi daca stai la tv ii najpa ca nu simti cauciucu ars, benzina, nu auzi sunetul motoarelor si cel mai important nu`i auzi pe cei de pe margine cu texte de genu: putea veni mai tare ca doar nu`i la plimbarea de duminica sau eu veneam mai tare sau mai stiu eu ce texte au aia de pe margine.
eu zic ca`i un inceput bun ca se transmite si la tv, chiar daca`i o mica super speciala. pentru inceput este bine. eu l`am intrebat pe vecinu innainte de aia de la cora daca nu fac ceva in direct si o zis ca nu se poate ca ei nu au fibra acol ca ...n`spe mi de motive. azi cand sa plec m`o oprit si mi`o zis ca o sa fie in direct si sa ma duc luni seara sa`mi zica ceva, ce nu stiu...ma gandesc ca de teraba asta |
| All times are GMT +2. The time now is 16:30. |
- Copyright 2026 4Tuning