![]() |
Infiniti tunned
1 Attachment(s)
Asta-i in model mai vechi de-a meu care l-am refacut i-am dat o alta culoare, un vinil si l-am pus intr-un enviroment.
Sper sa va placa:D |
Re: Infiniti tunned
tot eu primu ....imi place hdriu mult....masina merge...
nu imi plac jentile ...in mijloc unde vin "suruburile" (nu imi vine acuma in cap cum le zice) nu arata real .....si la capota ai folosit un map ,nu pt carbon??. oricum ...arata bine ....mult mai bine k ale mele(adik k a mea k numa una gata :) ) si inca ceva: astea sunt toate ideile tale sau sunt kituri reale? |
Mersi pt. apreciere, si da sunt toate ideile mele
|
mai sincer mie nu imi place masina ... nu stiu de ce dar nu imi place ...parca pare "bombata" nu stiu cum sa zic .... ceva nu arata bine in poza aia .....
mai fa niste randari sa vedem si noi mai bine |
Da ce MAARE e masina in scena, zici ca se poate urca peste casele alea din spate. Eleronul e uraat arata ca naiba pe masina asta,schimba-l, in rest pare ok. Fa o poza si cu spatele
|
Din pacate in spate nu e un fundal ci mai multe plane care formeaza impreuna o imagine ele sunt asezate in asa fel incat sa fie proportional cu masina, ce vezi tu acolo ai un efect vizual dat de faptul ca casele sunt mai in spate si masima mai infata.
Acuma fiecare cu parerile lui, mie i-mi place asa cum ai pt. ca sa arata modelul asta de masina; nu cred ca-m sa mai schimb ceva la masina numai de dragul unei alte imagini, i-mi ia mult timp. |
da mai aratane si alte poze cu masina....
|
3 Attachment(s)
Un bornout si 2 culori cameleon
|
fumu de la burnout e ireal rau d tot....si masina nu ar trebui sa aiba tractiune pe spate??
si tu spatiu dintre usa si caroserie sau bara si caroserie il modelezi sau pui "map" sau alte chestii... ma gandesc k dak nu faci ala nu faci nici cauciucu si nici altele.. am ramas un pic dezamagit ....credeam k ai modelat tot si tio iesit asa klumea |
ai pus texturi unde trebuia sa fie taiata caroseria?eu asa vad in poza cu masina verde
|
Sinfura textura ai vinilul si farurile
|
1 Attachment(s)
------------
|
jmeker de tot
|
1 Attachment(s)
M-am gandit sa-i refac fata ca am avut unele pareri diferite; nu am schimbat-o prea mult.
|
ce tip de render si iluminare folosesti? masina a iesit frumos..imi place ultimul render:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:32. |
- Copyright 2026 4Tuning