![]() |
NLR Party
Astept pareri si confirmari atat pt Show cat si pt Party!!!!!!
.............................. |
Stickere NLR
Buna ziua!
Cu ocazia organizarii Tuning Day in Satu Mare, tot mai multe evenimente. Le multumim si pe aceasta cale organizatorlor acestui frumos eveniment, pentru ocazia oferita. ADICA!!!! Pe data de 14.09.07, vineri toti membrii clubului sunt invitati sa isi ridice stickerele cu NLR, cu care sunt invitati sa participe la evenimentele de duminica. |
Petrecerea de duminica a NLR: la CLAUDET
Evenimentele de duminica se prelungesc la Satu Mare!!!!!!!!
Dupa evenimentele de la Tuning Days din Satu Mare, pe seara s-a pregatit o mica atentie pentru membrii NLR!!!!! Seara ne vom intilni la localul Claudet, unde pentru membrii NLR sunt rezervate doua mese, plus o mica consumatie, tot din partea localului. Cel care conduce acest local este unul dintre noi, si si-a exprimat altruismul prin a ne invita duminica seara intr-un loc primitor, la CLAUDET. pentru cei care nu stiu locatia, sa va aduc aminte: fostul Penthouse. Pentru mai multe detalii, va rog sa il contactati pe Juana in PM, sau telefon. NU uitati! Vineri pentru stickere, simbata, treaba voastra, duminica TUNING DAY SI PETRECERE!!!!!!! |
Re: NLR Party
cum adik treaba voastra sambata???faceti bine si sambata va pregatiti masinile si va odihniti pt k duminik va asteapta o zi grea!!!! si un party p cinste
rog ink o data p cei din NLR sa apara in tricourile NLR si cei care ink nu au sa-l contacteze p snoopy sau p bobo |
Quote:
|
yo you there?tin sa multumec si eu tuturor celor care se implica la organizare....si ii multumesc si lui Clau pt atentia acordata si a ne acorda un pic de atentie in priviinta distractiei:P....e ceva ce nu vezi in fiecare zi......La partea cu ziua de sambata is si eu de acord cu juana:D ODIHNITI-VA BAIETII
|
Daca pana in data de 13 nu se mai anunta nimeni pt party.....il voi anula!!!
|
Domnilor, chiar asa, bautura gratis si nu va intereseaza! mai sa fie!
hai sa fie petrecere daca e! fetele nu le pot eu arunca pentru voi in ring, dar sunt convins ca stiti cum sa faceti cu totii treaba asta! Hai va asteptam cu inscrieri la petrecere! |
Prezent!! Felicitari adresate lui juana si multumiri lui claudiu pentru atentia acordata.
Numai bine. |
i'm in:D....anyone???
|
well ... i`m in too.. :D
|
in ... dar nu o sa stau foarte mult , doar in limita posibilitatzilor :)
|
Mersi mult ptr Party ;( . As fi vrut sa comentez(negativ) dar ma abtin. Mersi again
|
NLR ii " multumeste " lui WILD pt cheful si bautura cu ce ne-o sponzorizat....
|
:???: Si mersi baietzilor care au venit la party. Dar eu dece nu am baut gratis ?(si restu ? :???:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:12. |
- Copyright 2026 4Tuning