![]() |
Am un SR50 replica...
Cānd m-am mutat īn noul apartament am găsit īn casă o cutie pe care scrie "maxi speed clutch" de la polini. arăta cam aşa http://www.polini.com/photo/k/KIT_SPEED_CLUTCH.jpg so. c face ăla, unde să-l pun?:oops: a. şi mai vreau să pun nişte boxe pe scuter, numai că...nush exact ce-mi trebe, boxe, amplificatoare, staţii???? Sunt īncepător..aveţi milă:(((((
|
Re: Am un SR50 replica...
Quote:
|
mda...e o chestie şi asta, dar mi se pare mie mai interesant cu boxe:)))))) sunt adeptul sunetului şi aspectului frumos:P. ms pt sfat anyway
|
Quote:
In cel mai rau caz poti sa-ti cumperi boxe si sa stai cu ele sub sa. Vrei sa asculti muzica, le scoti afara si le dai muzica de la I-pod. Este parerea mea. Ambreiajul gasit de la Pollini, daca este exact ca ala din poza, nu e de 50 cmc deci nu ai ce face cu el. |
2 Attachment(s)
Am avut eu pe scuter :lol:
|
chestia aia ce ai gasit nu o avea ceva legatura cu amreajul?:-/
|
Quote:
|
scz de intrebare .. care este diferenta intre o replica.. si .. cea"normala"?
|
buna intrebare
|
Din cite stiu eu, replica are injectie si frina cu disc pe spate.
Difera si bordul si vopseaua. E posibil sa ma insel, nu sint expert in scutere, dar asta e din aduceri aminte. |
replica nu`i injectie DI-TECh ii injectie.. replica inseamna copie.. :) si majoritatea is replica
|
ipman:aici nu era vorba doar de scutere.. sunt si motoare replica
Ge0rege:Stiam ca Replica .. inseamna o Copie,dar care este diferenta, trebuie sa fie una.. Replica ii mai slaba.. decat motorul normal(sau scuter), replica are ceva in + sau in -?,in acte ce scrie?(ex.:Aprilia sr 50 Replica?)?intelegi la ce ma refer? |
replica e o copie dupa motocicleta aprilia de la motogp...de ex sr replica ala negru cu galben e repl;ica lui melandri din 2000...la fel si aprilia rs 125 negru cu galben...in 98 era rs 125 tetsuya harada replica...si a fost si in 2001...harada era un pilot japonez si motocicleta asta e replica motocicletei lui cu care concura...sau 1998 valentino rossi replica...la fel...asta in seamna replica...decat aspect..si ala e un ambreiaj uscat de moped Piaggio Si, Ciao, Grillo, Bravo...din cate vad eu...da sar putea sa fie si ambreiaj de scuter de la variator...partea din spate..de la roata..
|
ee din partea din spate......si dak il pui sus castigi multtttt:shock: :shock: :shock: mi-ar place sa il am sa il tap pe SR meu :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:35. |
- Copyright 2026 4Tuning