Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arad (https://forum.4tuning.ro/85-arad.html)
-   -   Viata de noapte in ARAD (https://forum.4tuning.ro/85-arad/5073-viata-noapte-arad.html)

criss 04-05-05 08:43

Viata de noapte in ARAD

Cine bantuie noaptea prin ARAD?,de TEKIN stiu sigur(se aude toba :lol: )

TEKIN 04-05-05 09:49

ai dreptate fiecare noapte ies.. ma plimb prin centru imi caut adversari ultima victima a fost mercedes modelu ala pizdos e klasse 230 cred compresor asa scria 8)

RCS. 04-05-05 10:08

Re:

Quote:

Originally Posted by \"TEKIN\"
ai dreptate fiecare noapte ies.. ma plimb prin centru imi caut adversari ultima victima a fost mercedes modelu ala pizdos e klasse 230 cred compresor asa scria 8)

Auzi Tekin pe la ce ora ,,bantui tu'' prin centru ca vreau sa vin si eu ,,sa-mi gasesc un adversar'' ??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Incerc sa gasesc o ..honda neagra''... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

tristan 07-05-05 10:49

Re:

Quote:

Sper sa bantui shi io in curand... cautand adversari! :lol: :lol: :lol:

cioli17 07-05-05 11:21

tekin , cand mai vii la Timisoara ?

TEKIN 07-05-05 12:49

saptamana viitoare cred vin dupa faruri si stopuri ... de ce ??

criss 07-05-05 19:31

Re:

Quote:

Originally Posted by \"tristan\"
Quote:

Am eu grija de voi numai sa rezolv CRX-u :D :ballbounc

cioli17 07-05-05 20:22

Re:

Quote:

io sper sa nu vii Samabata viitoare dupa ele ca nu are rost , mai bine ti le da akimoto direct acolo , avand in vedere ca e raliu pe 14 ( deci sambata viitoare )
numa bine , las ca vb atuncia :)

RCS. 08-05-05 09:25

Re:

Quote:

Originally Posted by \"cioli17\"
Quote:

io sper sa nu vii Samabata viitoare dupa ele ca nu are rost , mai bine ti le da akimoto direct acolo , avand in vedere ca e raliu pe 14 ( deci sambata viitoare )

Unde este ,,raliu'' ??? Sau te referi la cursele legale de pe aeroportul Arad ??? Banuiesc ca ,,de legale vorbesti'' !!!! :wink:

RCS. 08-05-05 09:28

Re:

Quote:

Originally Posted by \"tristan\"
Quote:

Auzi Tristan ,,te astept cand ai pus mana pe nemtoaica'' la o ,,plimbare pe centru'' !!!!! :lol: :lol: Astept sa prind Honda aia neagra din Arad dar vad ca inca nu am reusit sa o gasesc !!!! 8)

TEKIN 08-05-05 11:32

ce aveti mah cu mine ??? daca va prind pe vou va fac praf praf 8) :D

RCS. 08-05-05 11:39

Re:

Quote:

ce aveti mah cu mine ??? daca va prind pe vou va fac praf praf 8) :D

Aha..tu esti cu Honda aia suparata?? Bine ca stiu acuma...abia astept sa ,,ne cunoastem pe bulivard moncher'' !!! :lol: :lol: :lol:

cioli17 08-05-05 12:31

Re:

Quote:

Originally Posted by \"RCS.\"
Quote:

Originally Posted by \"cioli17\"
Quote:

Unde este ,,raliu'' ??? Sau te referi la cursele legale de pe aeroportul Arad ??? Banuiesc ca ,,de legale vorbesti'' !!!! :wink:

de legale bineinteles , cine o pomenit de curse ilegale aicia ? :? :wink:
deci veniti sambata sa speram 8)

madtuning 03-06-05 17:45

salut Tekin.io`s maddox (madtuning) d p mirc...:D bafta cu adversarii

TEKIN 28-06-05 23:52

ce beton a fost acum jumate ora am facut praf un bmw 325 cabriolet si un peugeot 407 :lol: :lol: is mandru de mine :lol:

All times are GMT +2. The time now is 22:08.

- Copyright 2026 4Tuning