![]() |
Opel Astra OPC Nürburgring
3 Attachment(s)
Opel Astra OPC Nürburgring Opel a prezentat cu ocazia OPC Race Camp, editia limitata Astra OPC Nürburgring ce se distinge prin: |
Re: Opel Astra OPC Nürburgring
Criminala parca seamana cu Peugeot-ul ala din filmul Taxi.:-)
|
se vad clar diferentele si motoru de 240cp e tun:D:D,nu stiti cumva un pret?
|
faina culoarea....numa un pic de nerv sa ai sa ii dai...restul o sa vad steagul;)
|
Nice....oricum Astra OPC arata bestial albastra...:D
|
E criminala ... culoarea e bestiala, vinylul e facut chiar mijto, puterea e MAREEEEEE ... ce sa mai, criminala ...
|
Quote:
|
de cand a aparut modelu asta de astra mi`a placut...deja nu mai e fun sa`ti iei gti...sunt mai multe decat taxiuri...opc`u si st`u sunt in top
|
Imi place cum arata si cum se prinde pe masina e frumos
|
super mf masina,mie mi se pare k Astra H e cea mai buna masina raport calitate pret din clasa ei,io zic k bate GTi si ST si la design si la sportivitate,si masina prezentata pune capac,prea bazata e masina,felicit opel
|
ce deobicei albul face tot
|
crek la cata fibra de carbon au bagat pe ea o sa fie si pretul pe masura :lol: :lol: :!:
|
20.400 + tva !
o masina adevarata ! |
Quote:
In sfarsit un Hatchback fwd, care chiar imi place din toate punctele de vedere iar daca pretul nu va trece de 23-24 (fara tva) eu zic ca merita mult mai mult ca si GTI edition 30 ;) |
Pretul unui OPC pleaca de la 26800€ (cu tot cu TVA) deci nu cred ca aceasta va fi mai ieftin.
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:26. |
- Copyright 2026 4Tuning