![]() |
Auto Tuning Show Satu Mare
|
Re: Auto Tuning Show Satu Mare
cam mare distanta de la ab la satu-mare...:)
|
nu pot intra pe link... cica n-am acces :) ?????? poti da mai multe detalii? poate ne aruncam pana acolo... ca pana atunci avem infiintat si clubul (sper)... :)
|
Quote:
Noi va astetptam sa "va aruncati" si pe la noi ;) |
sigur eu voi fii prezent la satu mare, sper sa nu regret ca bat drumul pana acolo:D
|
Re: Masinile din Alba Iulia
4 Attachment(s)
Apropo pt cei cu masini cat de cat tunate din Alba (in caz ca nu ati auzit ) este concurs weekendul asta la Ploiesti si Satu-Mare cel de la satu mare e si cu liniute de 300 m cam putin dar decat nimik . Eu merg la Satu_Mare in caz ca mai sunt din Alba care vor sa vina vb si mergem impreuna .
|
off ce as venii si eu...dar joi si vineri sunt in arad...nu stiu ce sa zic...
daca vin te anunt...dar nu conta pe mine;) |
Pai silentBMW concursul e Duminica .... de ce iti faci griji ca nu poti sa vi ?
|
MIhai vb cu ab05yvz :P poate mergeti impreuna :)
|
eu nu pot merge, desi as vrea, ca-s la o nunta si dup'aia duminica la zama acra... mama, ce-o sa mai balotez :) o sa fac numai liniute prin farfurie :)
|
Bogdan100 te referi sa megrem cu masini separate ?
Tu ai cu ce sa mergi ? Eu oricum ma duc cu Leonul ca poate ..poate ma bag la o liniuta ceva sau la show :D . |
pai Mihai,vb cu el,sa mergeti cu aceasi masina si sa impartit banii de benzina,ar fi mai usor.eu nu pot veni pt ca voi fii plecat:|
btw tu mergi in caliatate de membru "altuning" sau mergi ca spectator?adica participi?:D |
eu merg la satu mare impreuna cu inca 3 persoane, daca mai merge cineva poate ne vedem pe acolo:D
|
Si eu la fel mai merg cu inca 3 persoane .
Nu stiu daca o sa particip pt ca la 200m pana se dezlantuie Leonul e gata pista si apoi la 200 m nici nu cred ca reusersc sa-i dau a doua :)) abo5yvz - ne vedem pe acolo o sa fiu pe langa Leon .... ca daca nu e urata vremea cred ca o bag la BEST EXTERIOR ca doar ce am de pierdut si asa ca ne vedem pe acolo . |
show-ul de la ploiesti s-a amanat pentru weekendul urmator... asa ca, se poate merge la amandoua :) s-ar putea sa ma duc la ploiesti... mai ales ca vine si gms-ul in tara in zilele respective...
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:51. |
- Copyright 2026 4Tuning