![]() |
Moderator - Onesti
Pana joi, 5 septembrie, ora 20:00, fiecare user trebuie sa numeasca un alt user (unul singur!!!) pentru postul de moderator. Cine are cele mai multe nominalizari, primeste postul.
Fara offtopic, pls ! |
Re: Moderator - Onesti
deci in primul rand gabi tin sa-ti multumesc pt ca ne-ai facut si noua sectiunea noastra, a onestiului, iar ca propunere ar trebui careva care are activitate pe forum si care poate urmari ce se intampla p'aici. inca nu m-am gandit dar o voi face si voi posta. scuze daca consideri postul acesta offtopic
|
pentru postul de moderator il aleg pe Bmw_Rulllzzz(Marius)...el este in masura sa controleze activitatea de pe aici...plus ca merita:)
|
aleg pe Bmw_Rulllzzz......mi se pare persoana potrivita pentru postu de moderator.
|
"Nebunia" sa zicem ca a inceput de la Marius desi nu este cel mai vechi de pe forum (Dexter e daca nu ma insel, dar nu are vreo importanta).
Votul meu deci merge la Bmw_Rulllzzz. |
felicitari pt sectiunea voastra, separata de bacau
chiar daca sunt din bacau, tot pe marius il propun |
propun pe bc_01_ftu sa fie moderator....cine mai e de acord cu me???
|
pa sa fie marius barosanu....si apropo....merci si din partea mea pentru sectiune ....esti tare omule.Salutari !!!:lol:
|
bmw_rulzzz sa fie
|
Buna. Propun pe Marius el este in masura sa guverneze pe aici intrucat el a fost cel ce ne aduna prin Onesti.
"bmw_rulzzz" Rules! :D |
Bmw_rulllzzz.....si scuze de offtopic..dar cine eshti noapte???
|
pai....sa votez si eu.....pe dexter. iti raspund pe onesti cine este. noapte.
|
Cred ca votul a fost destul de clar.
Topic closed ! |
| All times are GMT +2. The time now is 13:17. |
- Copyright 2026 4Tuning