![]() |
Poll BMW series 8 x10
14 Attachment(s)
Vote ur favorite :)
1. !41! 2,3,4. Ace Axel 5. Addo_streetracer 6. Clopotzel 7. Giubau 8. LKS 9,10. Maf 11. Pheerya 12. Sergiulik_best 13,14. Yackone Poll-ul este deskis 7 zile :) |
Re: Poll BMW series 8 x10
vot lks . :-P
|
vot Pheerya
|
votat Ace_Axel !
|
vot addo..
|
Vot Ace Axel. Imi place al treilea desen. Principalele elemente pentru care l-am votat: cum a facut rotile (inclusiv trecerea din roata in umbra) si umbra "incalcita" - imi place mult cum ai facut efectul ala.
|
ms de voturi :p votul meu merge la giubau .... kiar dak fata arata cum arata, imi place forma genereala a masinii si modul cum a lucrat :)
|
votul meu merge la spatele lui MAF ! :D ..fatza nu prea ma incanta ..
multumesc celor ce m`au votat ! |
Pheerya...
singurul care aduce a concept realizabil BMW, exceptand masca aia ciudata din fata... daca am cu ce sa scanez, postez si eu conceptul meu, in afara concursului. |
Pheerya si io...
|
vot ace..al 3-lea desen e prea tare
|
al 5-lea desen imi place cel mai mult
|
vot ace axel...primu desen.. chiar dak nu e terminat ideea e super...poate o sa-l termini si faci si spatele..
|
Quote:
|
As fi ales mai multi, dar... in final am votat Giubau.Imi place foarte mult masina desii grila e singuru lucru care nu`mi place unde a fost pozitionata,but... good work :-) . [Si totusi imi reprosez ca am folosit o imagine suport... am folosit cam mult chiar... :anger: :sadblinky ]
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:32. |
- Copyright 2026 4Tuning