![]() |
Ferrari Enzo vs. Porsche Carrera GT
3 Attachment(s)
Ferrari Enzo
|
Ferrari Enzo vs. Porsche Carrera GT
3 Attachment(s)
Porsche Carrera GT
|
n`am gasit fisele tehnice la ambele in paralel..daca le avetzi suntetzi invitatzii mey sa le postatzi :)
|
ferrari enzo...
argumente: no comment :D |
:?: :?: e net superior ferrari din absolut toate punctele de vedere... ( chiar si pretul ---> Enzo a fost o serie limitata de 399 de masini )
|
sunt de parere ca Porsche arata mult mai bine ca design..dupa gusturile mele...nu ca enzo nu ar arata bine...dar la exterior trag mai mult la Carrera GT
|
E vorba de gusturi...
Enzo are designu specific Ferrari (ca sa vezi... :D )... |
amadoua sunt masini super bune dar au o mica diferenta,pe ciruitul celor de la Top Gear Enzo a fost mai raipd cu 0.8 sec.Pana la unrma decid gusturile fiecaruia.Eu: Ferrari ENZO
|
:peace: Ferrari Rulez :peace:
|
salut
:? FERRARI ENZO ESTE CEVA DEOSEBIT. se gaseste muuuult mai rar decat porsche carrera GT ..ca sa cumperi un Enzo NU e de ajuns sa ai banii :lol: mai trebuie sa ai si cel putin 2 ferrari etc.
eu aleg ENZO dar daca ash nimerii cu porschele nu m-ar supara deloc ..aici e o comparatie intre cola si pepsi :) :P |
porsche carrera gt....cea mai tare la design, interior, tehnologie, aceleasi performantze, jumatate din pretz, nu tre' sa mai ai 15 porsche-uri acasa ca sa-l cumperi, nu tre' sa ai masina sport de cel putin 3 ani, ai voie sa te caci pe tine cand il vezi....orgasm...chestii... :yikes:
|
da... pentru ferrari nu-ti trebui numai banii de cumparare ci si banii de intretinere... (spre exemplu nu ai dreptul sa-ti cumperi Ferrari daca castigi la loto <cel putin nu un ferrari nou>) este o regula de-a lor si din punctul asta de vedere castiga destula incredere! Ei nu fac masini doar pentru a le vinde... prefera sa vanda una si sa scoata cat scot astia de la porsche vanzand 5...
Pentru a-ti putea lua un Enzo era necesar sa ai un F50 si un F40... (slabut, nu? :roll: ) |
pertotal Enzo este oficial cea mai rapida masina de serie pe un circuit , aicea nu ma refer la cel Nardo
|
Porsche Carrera GT, parere personala..
|
ps: Koenisegg CCR a fost incercat pe circuit? Comparat? Ca parca el detine recordul de top speed, pe care i la furat lui McLaren
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:23. |
- Copyright 2026 4Tuning