![]() |
Vand Astra H
5 Attachment(s)
vand opel astra H 2005 1.7 CDTI 101cp geamuri alectrice, oglinzi electrice si incalzite.. abs, esp, aer conditionat, 10 airbag-uri... argintie.. masina e o bijuterie.. raport pret - calitate
105.000km reali, accept orice test... Masina Merita Vazuta.. pret 10800€ neg tel: 0743.731.789 YM: maxhouse6666 Scuzati calitatea, poze facute cu telefonu |
Re: Vand Astra H
1 Attachment(s)
ultima revizie:
|
up...up....
|
10 Attachment(s)
poze noi...
scuzati calitatea, poze facute cu telefonu... :(( |
un mare up... si pretul e foarte negociabil.. :D
|
10600 negociabil :D
|
1 Attachment(s)
i-am pus si jante... daca dori.. jantele le dau si separat.. si masina remane cu table :D
|
oare.. e prea eftina masina.. si lumea fuge.. crede ca are vreo buba.. ??
astept raspuns si pareri :P |
avand in vedere ca nu e inmatriculata, nu e ieftina deloc.
cel putin asta e parerea mea |
pretul masinii pe piata.. ese undeva.. la 11300 dara.. 11000 nu gasesti...
|
Se gandesc ca e alergata. 100.000 in 2 ani nu e putin deloc mai ales ca o masina merge normal intre 15 si 20.000 pe an.
|
si tu ai dreptate... dar nu tre sa te gandesti la asta... ptr ca masina km astia i-o facut acolo..
dar atatia km.. se fac aici.. dincolo unde's distantele mari.. nu faci asa putini.. eu cat stateam in spania... cu o masina.. faceam 300km pe zii mergeam la servici si inapoi... + ce ma mai plimbam.. la cumparaturi.. si daca mai mergeam.. la distractie... iar.. urca... la km... dar.. cine nu are habar... gandeste ca si tine... |
asa e, oare ai fost vreodata prin germania sa vezi kilometrajele reale la masini? sa vezi ca fff greu gasesti o masina din 2002/2003 diesel sub 150.000 km? eu cand am fost prima oara in germania m-am socat. toate aveau de la 170.000 in sus. benzinarele ce aveau mai putin.
si oricum, o masina la 200.000 germania, cu carte service e STAS/PERFECTA. Ce sa mai zic la 105.000... |
auzi ca e alergata :)) parca conteaza daca a facut kilometrii intr-un an sau 10 ani, nu tot kilometrii aia sunt :)
|
Quote:
cum sa nu conteze :)) |
| All times are GMT +2. The time now is 15:23. |
- Copyright 2026 4Tuning