![]() |
EVO vs. STI
4 Attachment(s)
frumushel Subaru WRX STi dar mai frumos Legacy dar si mai frumos EVO
EVO 8 = clasa + stil + putere mai mica decat STI EVO 9 = clasa + stil + putere peste STI nu va mai certatzi atat ca face rau la inima :D |
daca nu ma insel cred ca a mai fost un topic tot despre evo 9 si STI da prin alta parte parearea mea e ca STI rules over the Evo 9 poate sa fie si el si evo 27 :)
|
pAREREA MEA STRICT SI PERSONALA....EVO ESTE SUPERB DAR SUBARU AI FACE MUCII HATZURI LU EVO SI ASTA S-A VAZUT SI LA LEGALELE DE AZI.sINCER EU PREFER UN EVO CU PERFORMATZELE UNUI STI
|
2 Attachment(s)
Subaru bate si a batut dintotdeauna evo. Oricum apare in 2006 noul sti. sa vedem.
|
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: STi rulllzzzz...ce misto e 2006-le ( mai putin grila fata :D )
|
din fatza zici ca`i peugeut cu un peugeut(erau doua..unu negru si unu rosu..aveau nume de carti de joc nu mai stiu exact ...dar cu alea seamana :D :) )
|
Sper ca Subaru nou nu va arata ca ala din pozele de mai sus :no:
|
La variantele europene limitate electronic, la 265cp, Sti este peste Evo la acceleratie(dezavantajul cutiei in 5 trepte la Evo). La variantele japoneze de 280cp, unde si Evo are 6 viteze, Subaru nu prea mai are sanse. La variantele de top, Sti nu depaseste 320cp, pe cand Evo dispune de 3 niveluri de putere: 300, 330, si 400cp. Din nou, STi este net depasit.
|
sper sa nu arate ca in poze ca grila aia e prea pe fata dupa mclaren slr....am zis si eu nu am dat cu paru
|
2 Attachment(s)
din ce am vazut p net, in pozele de mai sus e masin care va concura in WRC
varianta de strada va arata cain pozele de mai jos |
asta e mai degraba un face lift decat un model nou...oricum e oribila...prefer ultimele 2 generatii...care arata f bine :)
|
Auuuuu fratilor mai bine imi ciocanesc eu caroserie din tabla acasa :lol:...adevaru' e ca e cam oribilutza :D
|
Urata tare ... mult mai frumos modelul actual
|
STI
nici evo nu e d`aci d`ecolo .. dar STi mai bine |
Frankenstein :lol: noul STi spatele arata ca la supra din departare din apropiere seamana cu seat toledo .. sau acura RSX ... botu .. ori SLR ori Alfa Romeo ... din departare... si vezi scris Subaru uhh... Mitsubishi Lancer EVO Rulez ! Subaru = Jucarie de plastic Kinder Bueno :wink: :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:07. |
- Copyright 2026 4Tuning