![]() |
Vand intercoolere
Vand intercoolere dimensiunile partilor din mijloc in ordinea pozelor:
- 300 x 150 x 90 mm cu intrari pe 50 mm pret 120 lei - 400 x 120 x 80 mm cu intrari pe 55 mm pret 150 lei - 830 x 170 x 50 mm cu intrari pe 58 mm pret 180 lei Au portiuni din fagurii atinse superficial, nu scapa presiune, alte detalii la tel. 0767 520 760 sau 0721 258 093 |
Re: Vand intercoolere
3 Attachment(s)
Au venit si pozele
|
1 Attachment(s)
esti din bucuresti? vreau si eu sa vin cu masina sa vad cum se potriveste la mine... astept raspuns. merci
PS: nu vreau sa mai arate asa... |
Dap, sunt din bucuresti, da un tel si stabilim ce si cum.
Primul este de peugeot 2000 16v benzina, al 2-lea de ford transit 1900 diesel si nr 3 este de renault master 2500 diesel. |
daca se poate sa imi dai si niste dimensiuni pentru ele ar fi super ca sa vad aproximativ. pe unde stai prin bucuresti? astept raspuns. merci
|
Stau in berceni, si ca dimensiuni adauga la cele ale miezului cate 15 cm ptr fiecare intrare. Cel mai bine ne auzim la un tel.
|
stai ca tocmai mi s-a bulit aprinderea de la masina si nu mai am cu ce sa merg.... :-<
|
sus ca vine iar caldura, merg la motoare cu turbina ca sunt diesel sau benzina
|
Accept si combinatii !!!
|
zi-mi te rog daca ai timp sa ne vedem maine... as vrea sa vad cum s-ar potrivi unu din ele... se poate? da-mi te rog si un nr de tel... sau parca mi-ai mai dat o data... dar da-mi din nou pls
|
Numere de telefon sun in primul post.Up
|
Cel din mijloc s-a dat, preturile nu sunt fixe.UP
|
UP. Preturi negociabile
|
"830 x 170 x 50 mm cu intrari pe 58 mm pret 180 lei"