Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Paint (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/50265-paint.html)

drifty_msr 01-09-07 15:53

Paint

2 Attachment(s)
Sper ca am voe sa postez masini desenate de mine in paint :shock:

Am facut acum cateva zile doua masini in paint... un bmw si un viper ... astept niste comentari si sugesti... daca aveti ;)

Ace Axel 01-09-07 16:02

Re: Paint

impresionant ... dar mai bine ai trece la un program mai avansat sau la creion ... parerea mea :)

drifty_msr 01-09-07 16:16

pana acum am fost la creon... si imi iese foarte bine dar nu am cu ce sa le scot in pc :cry: un program mai avansat... am photoshop dar mia expirat trialu :D am auzit insa de un program numit paintshop si paint net ... cicas mult mai bune decat vechiul ms paint si seamana foarte mult cu photoshop... osa vad ce pot face cu programele mai avansate... pana atunci raman la paint :P

Trickz 03-09-07 14:21

paint net e foarte bun;) iti recomand cu caldura sa il incerci..

drifty_msr 03-09-07 15:35

Quote:

Originally Posted by Trickz (Post 1078810)
paint net e foarte bun;) iti recomand cu caldura sa il incerci..

okei... acum il downloadez sa vad ce pot face cu el... daca nu e destul de bun osa raman la MS paint :rolleyes2

ike_slrr 07-09-07 17:32

Quote:

Originally Posted by Ace Axel (Post 1076042)
impresionant ... dar mai bine ai trece la un program mai avansat sau la creion ... parerea mea :)

de fapt ....un program bun este Paint.NET si e usor de folosit , gratis sugerez sa'l incerci ;) :!:

drifty_msr 07-09-07 20:47

Quote:

Originally Posted by ike_slrr (Post 1087339)
de fapt ....un program bun este Paint.NET si e usor de folosit , gratis sugerez sa'l incerci ;) :!:

lam incercat deja...dar nu prea este folositor sau nu stiu eu sa fac destule :???:

Trickz 07-09-07 20:59

e bunicel ca se aseamana mult cu photoshop...:P te pot ajuta mult tutorialele pt photoshop de pe net, daca folosesti programul asta...ai layere...iti retinele actiunile in caz ca gresesti sa dai inapoi...etc;) nrk

drifty_msr 07-09-07 22:08

Quote:

Originally Posted by Trickz (Post 1087647)
e bunicel ca se aseamana mult cu photoshop...:P te pot ajuta mult tutorialele pt photoshop de pe net, daca folosesti programul asta...ai layere...iti retinele actiunile in caz ca gresesti sa dai inapoi...etc;) nrk

si la paint poti da inapoi :P paintul mi se pare mai usor insa.... nu am ce imi trebue mie... miar trebui si photoshop deoarece vreau sa fac fum sa iasa din roti la unele desene... sau pur si simplu sa aprind farurile... dar nu mai vreau sa ma bazez decat pe paint pana ajung sa desenez perfect :!:

ike_slrr 08-09-07 13:42

Quote:

Originally Posted by drifty_msr (Post 1087762)
si la paint poti da inapoi :P paintul mi se pare mai usor insa.... nu am ce imi trebue mie... miar trebui si photoshop deoarece vreau sa fac fum sa iasa din roti la unele desene... sau pur si simplu sa aprind farurile... dar nu mai vreau sa ma bazez decat pe paint pana ajung sa desenez perfect :!:

Paint.NET e un fel de Photoshop-MS Paint. La MS Paint poti da undo doar de 3 ori , iar la Paint.net de cate ori vrei ;) si + ca ai uneltele de la MS Paint + Alte unelte , ai Blur'uri poti sa downloadezi efecte si pluginuri noi , etc . Incearca sa inveti sa lucrezi cu el .

drifty_msr 08-09-07 18:57

1 Attachment(s)
asa... am mai facut o masina... un BMW e30 ... lam si tunat un pic... un eleron niste praguri... sa fie uitati aici
:arrow:

MARI_NSL 08-09-07 22:25

Quote:

Originally Posted by drifty_msr (Post 1089054)
asa... am mai facut o masina... un BMW e30 ... lam si tunat un pic... un eleron niste praguri... sa fie uitati aici
:arrow:

e dragutz bv , dar cam strambe selectiile :shock:

Trickz 08-09-07 23:10

Quote:

Originally Posted by Mar1_nsl (Post 1089393)
e dragutz bv , dar cam strambe selectiile :shock:

e in paint...fa tu in paint aSA ceva=))

MARI_NSL 09-09-07 00:19

pai logik ca nu imi iese . pt ca nu ma pasioneaza paintu .:-P in ps mai le fac si io :D

drifty_msr 09-09-07 10:58

Quote:

Originally Posted by Mar1_nsl (Post 1089608)
pai logik ca nu imi iese . pt ca nu ma pasioneaza paintu .:-P in ps mai le fac si io :D

Pe mine paintu ma pasioneaza asa ca acum lucrez la o alta masina... tot in paint :twisted: dar nu stiu ce masina sa desenez :| ma gandeam sa fac un concept propriu... dar nu prea am imaginatie...

All times are GMT +2. The time now is 23:35.

- Copyright 2026 4Tuning