![]() |
Paint
2 Attachment(s)
Sper ca am voe sa postez masini desenate de mine in paint :shock:
Am facut acum cateva zile doua masini in paint... un bmw si un viper ... astept niste comentari si sugesti... daca aveti ;) |
Re: Paint
impresionant ... dar mai bine ai trece la un program mai avansat sau la creion ... parerea mea :)
|
pana acum am fost la creon... si imi iese foarte bine dar nu am cu ce sa le scot in pc :cry: un program mai avansat... am photoshop dar mia expirat trialu :D am auzit insa de un program numit paintshop si paint net ... cicas mult mai bune decat vechiul ms paint si seamana foarte mult cu photoshop... osa vad ce pot face cu programele mai avansate... pana atunci raman la paint :P
|
paint net e foarte bun;) iti recomand cu caldura sa il incerci..
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
e bunicel ca se aseamana mult cu photoshop...:P te pot ajuta mult tutorialele pt photoshop de pe net, daca folosesti programul asta...ai layere...iti retinele actiunile in caz ca gresesti sa dai inapoi...etc;) nrk
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
asa... am mai facut o masina... un BMW e30 ... lam si tunat un pic... un eleron niste praguri... sa fie uitati aici
:arrow: |
Quote:
|
Quote:
|
pai logik ca nu imi iese . pt ca nu ma pasioneaza paintu .:-P in ps mai le fac si io :D
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:35. |
- Copyright 2026 4Tuning