![]() |
auto noi import USA
taicameo s-a indragostit de noul ford escape model 2008..care din pacate se comercializeaza doar in statele unite..deoarece pretul masinii este destul de mic cred ca ar putea suporta costurile unui transport plus taxele de inmatriculare plus o suma de bani pt firma care se va ocupa cu tranzactia...ce ma intereseaza ?as dori sa aflu daca existe astfel de firme care se ocupa cu comercializarea de masini noi aduse in USA..ms
|
Re: auto noi import USA
da sunt ..da-mi o configurati exacta si iti dau mai multe informatii poti sa imi trimiti pe pm daca vrei
|
UPPPP cat mai multe optiuni..e mai bine asha..si taicameo e 100% decis pe masina asta:P
|
uppppppp..chiar am nevoie de ceva ajutor
|
Vorbeste cu userul ponny,el aduce masini sport si de lux din America.
|
mersi :)))) i-am dat mesaj ieri dar probabil nu a intrat pe cont :) oricum eu as alege altceva in materie de SUV dar daca el vrea ford , aia se aduce :)
|
asa e ,nu am intrat pe cont de 2 zile...taicameo e canalizat pe Escape..deci asta se va aduce..ponny am sa te contactez..ms
|
Iti pot aduce masina dar imi trebuie avans!
Sper ca stii ca se adauga vama 10% si apoi tva la toata suma.Plus 1500 $ transportul pana la Hamburg. |
vorbitzi d aia hibrida?totusi 132 hp nu e kam putzin pt un SUV?
|
pai depinde de motorizare la hybrid 133 la motor de 2.3 are 153 la motor de 3.0 200
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:51. |
- Copyright 2026 4Tuning