![]() |
E30 - inca un urs.........
2 Attachment(s)
este un 2.0, caroseria este ok, are tobe mai galagioase, culoarea este originala, are blocant, are trapa dar nu merge (cine stie pe cineva care se pricepe la repararea unei trape pls help me).
am inceput sa ii aduc cateva imbunatatiri : discuri fata + spate noi (zimmerman si ate), serpi, toate consumabilele noi + lichide :), flansa cardan, urmeaza sa ii comand toata "bucsaraia" noua, amortizoare sport reglabile (sper), arcuri sport, poate niste jante pe 16"....... mai are o problema mica cu "ceasul de km" nu merge si sper sa fie de la sonda de pe grup........ sper pe viitor sa ii pun un motor mai capabil..... tnx hai-ule pt masina ! |
Re: inca un urs.........
dap o masina f frumoasa..
e BAS`u nu ? |
da, sper pe viitor sa fie AEW......
|
2 Attachment(s)
salut . foarte frumos ursache ;) ai grija de el . :peace:
ps. dake vrei sa ii pui jante . io zik tot borbet A sa ii pui vine superb . :shock: |
Frumoasa masina , sa o stapanesti sanatos .
|
nebunie de masina :twisted:...
bafta |
abia astept sa o vad live
|
ce ma mai chinuiam sa imi dau seama de unde cunosc masina offff...pana cand am citit "thx hai-ule" si mi-am dat seama...stiam si jantele stiam si masina...coincidenta prea mare:)oricum sa o stapanesti sanatos
|
Imi place e facut cu bun gust
|
foarte frumos ursu' tau :D...sa il stapanesti sanatos si la catzi mai multzi km cu ea fara incidente :)....imi place cum dau jentziile pe ea...ar merge niste folii zi yo :)...in rest succes la tunat
|
bravo arata frumos. abia astept sa o vad...
parcata in locul fostei aew :) |
ai grija de ea mane :D ...........
|
1 Attachment(s)
si o poza de la mine :)
|
3 Attachment(s)
cu ursu in deplasare la cta....
i-am facut o revizie mai mare in care i-am schimbat discurile, placutele, ferodourile de la frana de mana, garniturile de etrier, lichidul de frana, lichidul de la servo, filtre, ulei motor, ulei c.v, ulei dif, lulea, capac de delco, bujii, distributie, furtun de recuperare de gaze, am incercat sa ii mai repar timoneria.....si o sa mai vina si altele....... |
sambata acu e intalnire e30 la sangov dac avrei sa vii ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:37. |
- Copyright 2026 4Tuning