Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Iasi (https://forum.4tuning.ro/36-iasi.html)
-   -   Accident grav in Nicolina ! (https://forum.4tuning.ro/36-iasi/5003-accident-grav-nicolina.html)

Cartman 28-04-05 08:24

Accident grav in Nicolina !

Un accident grav de circulatie a avut loc ieri pe soseaua Nicolina. in jurul orei 13.00, doua adolescente se intorceau de la scoala. La capatul pasarelei Nicolina spre zona CUG, cele doua tinere au fost accidentate pe partea carosabila de catre o masina care efectua curse in regim de taxi. in urma accidentului, Loredana Sandulea, in vārsta de 15 ani, si-a spart capul si a suferit mai multe taieturi pe tot corpul. Colega ei de scoala, Oana Buliga, in vārsta de 16 ani, si-a ranit mai grav bratul stāng si si-a spart capul. \"Fetele se afla in afara oricarui pericol. intr-o stare mai grava se afla Oana Buliga. Fata prezinta o fractura deschisa la bratul stāng, insa starea de sanatate este buna\", a declarat Adrian Ciornei, doctor la Spitalul de Neurochirurgie. Politistii prezenti la fata locului l-au identificat pe soferul taxiului in persoana lui Florin Olteanu, in vārsta de 50 de ani. Ancheta a aratat faptul ca cele doua fete au traversat prin loc nepermis, iar soferul care a accidentat minorele nu este vinovat. \"In aceasta cauza s-a intocmit dosar penal. Agentii de politie continua cercetarile pentru a stabili imprejurarile in care s-a produs accidentul si pentru a determina cine se face vinovat pentru evenimentul rutier\", a declarat inspector principal Madalin taranu, purtator de cuvānt la Inspectoratul de Politie al Judetului Iasi.

Adriana 29-04-05 13:18

Nu am cuvinte pt.ce s-a intamplat.Imi inchipui prin ce trec saracutele acum.Doamne fereste de asa ceva!S-a ridicat pielea pe mine cand am citit.E ceva ingrozitor.Bine ca sunt in afara oricarui pericol.

iasi_drifter 29-04-05 13:28

cat feminism...
daca erau barbati era ok nu? :roll:
sau e pura coincidenta faptul ca postezi tocmai la topicul asta unde e vorba de fete accidentate? :?

Adriana 29-04-05 13:37

Imi pare rau pt.ca gandesti asa.Chiar daca era vb.si de baieti tot postam pt.ca imi dau seama ce inseamna un accident,mai ales unul asa grav.

Gabi 29-04-05 17:41

Nasol, si accidentu' si mesaju' tau, driftere :evil:

Cartman 29-04-05 21:01

luati`o usor bre`....cii drept ca e nasoala faza da asta e...se poate intimpla oricui :(

helljackbt 02-05-05 12:00

impresii

vai de saracele fete !!!
eu le-as trimite si flori la spital !!

da soferu ala trebuie ars pe rug nu ???

Eu cred ca voi astia care ati postat aici ori nu averi carnet ori nu ati facut pea multi km cu masinile voastre !!!
Ele trebuiau sa CASTE OCHIU, SA SE ASIGURE MACAR daca voiau sa traverseze strada prin loc NEPERMIS !!!
In reg rutier scrie ca PIETONU TREBUIE SA SE ASIGURE si daca trece prin locurile special amenajate !! Da la noi foarte putini fac asta !!
EU am oroare de acei pietoni KAMIKATZE care se uita la nori si hopa iti sar in fata !(mai ales la treceri in falticeni si tg neamt e plin de astia) Desigur mai sunt aia care se uita la tine si stau pana esti foarte aproape de ei si atunci le vine curaju si trec !

In Iasi cand am fost ultima data (ca pieton) mi-a placut ca pietonii sunt cat de cat disciplinati (le este frica de masini ) iar astia cu masinile (pe INDEPENDETEI ) nu reduc viteza cand vad pietonu ci accelereaza !! am vazut un tip cu un jeep asta a schimbat banda numai ca sa sperie pietonu (a trecut f aproape de el , ziceam ca-l sterge dar a scapat )

Referitor la alea doua !!
BINE LE-a facut ALA CU MASINA !
TREBUIA SA LA IZBEASCA MAI TARE SA SE INVETE MINTE !!
vreau sa vad daca mai trec ele strada fara sa se asigure !!!

XSW 02-05-05 12:17

helljackbt - cam extrem raspunsul tau dar e si un sambure de adevar acolo. Inevitabil ne pare rau pt. ce li s-a intamplat fetelor, e trist oricand cineva e accidentat, DAR pe langa faptul ca e exclusiv vina lor de obicei (pietonii care nu se uita), cine naiba ii plateste lu ala masina, drumurile la politie, problemele care le are samd ? Nimeni. El ce vina are ? Nici una, si in plus mai trebuie sa traiasca si cu faptul ca a accidentat urat 2 fete. That's bullshit, eu de mai multe ori nu numai am incetinit, am si oprit si am si infipt 2 palme si un sut in cur la prostanaci care fac din astea (de mai multe ori eram sa fac accident cu alta masina din cauza lor). La fete in schimb ce poti sa le faci ?

PS : si eu uneori fac a naibii sa sperii pietonii care traverseaza pe unde nu trebe, sa se invete minte, ca pun in pericol si viata altora nu doar a lor.

wils0n 02-06-05 20:47

helljackbt - mai treci pe la Biserica mä......
on topik : bine ca nu au patit nik .....

SFW 02-06-05 21:24

Bine ca nu au patit nimic. SA SPERAM ca nici soferul nu va pati nimic.

darcu 02-06-05 23:22

e bine ca nu au patit nimic dar ,cum spune si helljackbt, mai bine ne gandim la sofer ... ca la faze de astea mai faci si puscarie degeaba ...

IS 18 BOG 03-06-05 07:48

cele 2 fete accidentate sunt colege de scoala de a lu' sor'mea ......

radutzu 03-06-05 21:44

pfoaiiii ce am facut la una azi, treceam prin fatza pe la oranj lejer calm aveam crek vreo 40 la ora cand colo o gajik traverseaza strada la vreo 20 de m de trecere si nici nu se uita daca vin vreo majina!! si din 3 i-am ars un 2 k sa urle motoru ce tzipat a tras gajik si cum a luat-o la fuga, ceva de speriat!!! :lol:

eu de obicei ma mai iau de parinti sau bunici care la fel traverseaza prin locuri nepermise fink asha ajung copchiii sa creasca si patzesc tot felu de accidente

_M_ 09-07-05 01:49

Helljackbt are dreptate!Un raspuns dur dar are dreptate.Sincer....identic vroiam sa scriu si eu.Mi s-a intamaplt de multe ori sa-mi sara \"IEPE\" in fata masinii si dupa ce imi sare iniam din loc tot ele sunt alea OFENSATE.

PS: Cat despre fete,data viitoare sa faca la fel...s-ar putea sa numai aiba acelasi noroc iar din cate stiu noul cod rutier numai prevede sanctiuni usturatoare pt sofer atata timp cat alea i-o sarit in fata.

aleks 09-07-05 18:01

nu trebuie sa raspunda soferul pentru toti zabaucii...
dak nu te poti adapta la viata de oras, care include si masini si strazi aglomerate, retrage-te in codri tata

All times are GMT +2. The time now is 21:37.

- Copyright 2026 4Tuning