![]() |
Supra vs 911 Turbo
Detalii aici: http://www.ono41.ro/forum/showthread...=2131#post2131
|
Re: Supra vs 911 Turbo
|
sa inteleg ca Supra e mai tare decat masina ta? inseamna ca ar trebui sa faca o incercare si cu Sebastian...ar trebui sa-l cam bata, nu?
|
am inteles ca in germania s-au dat din mers, supra putand pune puterea pe asfalt.
daca o sa accepte sa se dea din mers(sebastian) ... ar fi ceva . altfel cursa se o sa aiba acelasi final ca si in anii precedenti probabil. |
Parerea mea personala este ca nici o masina din cele vazute de mine in Romania nu poate face fata acestei masini pe care o are Virgil. Ma refer la plecare din mers nu la start de pe loc cum se face la noi in Romania.
PS. Am un filmulet dar nu stiu sa-l pun filmat din interiorul masinii mele. |
in strainatate iasa baietii pe autostrazi cu masinile si fac intreceri pe zeci de km,in romania poti??tinand cont ca avem doar cativa zeci de km d autostrada,in rest sunt drumuri in guste pline de gropi:evil:
|
Quote:
|
Dupa ce am vazuto aseara pot spune ca ai dreptate ONO nu are cine sa il bata in momentul asta.am mers tot timpul in spatele lui cu motoru iar cand o accelera zbura din fata mea pur si simplu.
|
Quote:
Daca ar fi sa pleci din mers si sa fie un traseu virajat dupa aici sta altfel situatia.....aici ar fi trebuit sa nu aiba nici o sansa in fata ta:P Oricum masina cred ca poate da praf la multe masini potente si cu o plecare decenta de pe loc. |
stai chill ca te prinde si de pe loc, cu avans de 5 masini :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:45. |
- Copyright 2026 4Tuning