![]() |
Vectra 2000
Vand Opel Vectra 2,0, motor 2000 cc C20NE, cutie 5 trepte f20, alarma, inchidere, trapa bidirectionala, servo-directie, servo-frana, discuri frana ventilate fatza + discuri spate, faruri noi, geamuri neciobite impecabile, oglinzi intregi, fara rugina .... motorul e in mintile lui, are compresie beton ...
MASINA SE VINDE PT DEZMEMBRAT ... nu mai are acte ... a fost inmatriculata in Austria dar nu mai am acte ... NU SE DA MASINA DECAT CU TOTUL ... NU O DEZMEMBREZ IO .. Masina e completa si functioneaza perfect la sfert de cheie dar nu mai are rotile (s-au vandut) Pret : 800 euro discutabil Tel : 0729.579.951 |
Re: Vectra 2000
5 Attachment(s)
Pun si cateva poze ...
ATENTIE !!!!! Masina nu mai are jantele ... |
up ... chiar nimeni interesat ? ..
|
Masina este inca la vanzare ... acum se da la 800 euro cu tot cu jante ... doar rotile fac 300 euro + interiorul RECARO cateva sute ... iar motorul trage super bine si nu da cu fum ... !!!
800 euro foarte putin discutabil ... |
up ... motorul merge pus foarte usor pe Cielo ... nu e nimeni interesat de asa ceva? ....800 euro discutabil cu tot cu jante BORBET 15"
|
Unde sunt actele ? Ti le-a luat politia ? nu mai ai macar copii dupa ele ? da-mi un privat cu nr tau .
|
up ... are si acte are si tot .. nu lea luat nimeni ;) ..
|
up ... la banii astia e pomana .. hiar nimeni nu o vrea? ... la cati bani vreau eu pe ea ii recuperati doar pe jante, interior si motor ..
|
up (10 caractere)
|
Motor ?(complet cu toate anexele)
Cutie ? |
Nu dezmembrez masina pt k nu am unde sa o tin ... daca te intereseaza doar motorul + cutie + anexe suna-ma si iti fac un pret bun la toata masina excluzant cateva elemente de pe ea (scaune si bancheta si roti)
|
Nu e nimeni interesat de masina? .. la 500 euro e pomana curata !!!
|
Topic closed :P
|
:lol: ... lol
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:49. |
- Copyright 2026 4Tuning