![]() |
vand elicopter
1 Attachment(s)
Recomandat pentru incepatori si nu numai.
RAVEN este veriga intermediara intre VIPER si HORNET. Ofera control pe verticala cu pas colectiv, iar rotorul anticuplu este cu pas fix, ceea ce simplifica mecanica elicopterului. Radiocomanda este mai sofisticata decit la VIPER si pune la dispozitia pilotului reglaje pentru controlul pasului colectiv (PIT si PLT). Se pot executa zboruri indoor si outdoor. Caracteristici: - capabil 3D - rotor anticuplu cu motor separat - motor principal 380 - transmitator cu 6 canale si receptor 3 in 1 (receptor, regulator, giroscop) - butoane de reglare PIT si PLT pe radiocomanda - servouri 9 g Specificatii: Diametru rotor principal: approx. 625 mm Diametru rotor anticuplu: approx. 145 mm Lungime totala: approx. 500 mm Inaltime totala: approx. 205 mm Greutate totala: 500 g Functii RC: - Nick - (fata-spate) - Roll - (stinga-dreapta) - Rotor anticuplu cu pas fix - Pas colectiv - Motor Kit-ul contine: - Elicopter complet montat - Emitator cu 6 canale - Servomecanisme instalate - Motor - Giroscop - Acumulator de zbor NiMH 12 V / 650 mA nu am zburat cu el nici un minut l`am ridicat numai sa`i fac reglajele si un filmulet mai jos cu el... potzi sa faci tot felu de acrobatzii cu el da trebuie sa le ai pret 5 mmil |
Re: vand elicopter
:)up :) :)
|
hai sa vb ca ma intereseaza ti-am lasat pe id de mess telu
|
Quote:
|
Foarte tare jucaria ! :D
Am si eu ceva asemanator ;) Merita cumparat ! Bafta la vanzare ! |
dap il mai am .. orice piesa de schimb pt el in caz ca il trantitzi :) se gaseste usor .. si mai vreau sa va zic sa nu va ganditzi ca e asa usor de zburat cu el si mai ales sa incerci din prima sa zbori cu capu in jos sa faci lopinguri si numai stiu ce .. trebuie exercitiu :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
luni il pot pune la cargus ca de acuma e inchis si ajunge martzi cel tarziu miercuri
|
da-mi 1nr de tel te-am rugat sa vb
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote: