![]() |
Vrooom Racing Romania devine Inferno MotorSport
Inca de-acum cateva saptamani incepusem sa spunem ca ne pregatim pentru un pas mare pentru noi. A sosit si momentul anuntzului, iar mie, ca fondator, imi revine deosebita placere sa va anunt ca de astazi nu mai suntem Vrooom Racing Romania, acel club mic, care promite de 3 ani incoace. Punem piciorul in prag si trecem la urmatorul pas. Noul nume, Inferno MotorSport, nu este doar o noua infatisare a noastra ci si numele unui intreg proiect de viitor, care daca va iesi cum ne-am propus, va fi treaba. Voi reveni cu noi detalii in sectiunea special destinata clublui nostru in foarte scurt timp. Tot pe aceasta cale, rog un admin sa ne editeze numele la Cluburi si Usergroups-ul. Si desigur, daca aveti intrebari, va rog sa ni le adresati. Noua noastra adresa oficiala de e-mail este: [email protected]
|
Re: Vrooom Racing Romania devine Inferno MotorSport
pai de ce ati schimbat numele ? nu puteati sa treceti la urmatorul nivel si cu numele de Vroom ? :)
|
Puteam, dar noi asa am considerat ca este mai bine pentru viitorul clubului. Multumit de raspuns? :)
|
salut . pai ce sa zik . sa auzim numa de bine de clubul vostru . si impreuna cu nsl la cat mai multe show-uri
|
Sa inceapa sowul si sa fie super super bine.
|
Multumim frumos
|
:arrow: bafta cu noua denumire si sa vi se implineasca ceea ce doriti :rolleyes2 :idea: :arrow:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:01. |
- Copyright 2026 4Tuning