![]() |
aduc m3 din 04
4 Attachment(s)
doresc sa aduc de afara un bmw m3 din 2004 cu 46.000de km 343cp motorul este de 3240 cmc euro 4, cutie manuala, jenti de 19".masina poate fi adusa in maximum 2 saptamani dupa ce am batut palma cu viitorul proprietar.masina o achit eu din bani mei dar am nevoie de un avans de minimum 6 mi de euro pentru siguranta mea sa nu ajung cu ea prin targuri.pretul fara taxa de inmatriculare este de 25.000 euro iar taxa de inmatriculare se invarte in jurul pretului de 5.000 de euro.pentru detali pm sau mess:seb1988ro. multumesc
|
Re: aduc m3 din 04
Quote:
Asta e masina pe care vrei tu sa o aduci ? http://www.mobile.de/SID7AIzU1hZpa2C...1111271875270& Pe tine te ajunge un drum pana in Italia 5000 de euro ??? Sau e foamea mare de tot ??? P.S. : de pe Mobile.de isi poate cumpara si Nea Gheo de la stana din deal masina daca ar internet ! Doar trebuie sa isi faca rezervare sau sa-si plateasca biletul de avion ( sau autocar ) 250 euro , 250 euro o camera la un hotel jmeker si inca 500 euro maxim drumul inapoi in jar maxim pentru 5 rezervoare de benzina, mancare si bautura! Adica vreo 1000 de euro ... nu 5000 ... |
Esti jalnic baietas! Ai reusit sa dai copy/paste de pe mobile.de si acuma o dai cu 5000 mai mult.Ce obosit...
|
diferenta dintre mine si tine este ca eu imi permit sa aduc masina pe bani mei nu cer toti bani inainte si apoi fug cu ei cum fac alti......si oricum pretul este negociabil
|
Quote:
|
oricum e mult 25k masina parerea mea .... la aceiasi bani se poate aduce ceva mai bun iar asa nu o sa vinzi niciodata o masina sa pui poza de pe mobile aici si sa nu ai masina + ca oricine poate sa plece sa si-o ia singur. oricum bafta din partea mea
|
problema e in felul urmator ma gandeam sa aduc masini de viteza gen m3 cupra si alte nebuneli fiind doar o idee am zis sa incep asa si sa vad care e piata si dak e interesata dar vad k lumea e suspicioasa si pe autovit dak te uiti cat este un m3 din 04 nu mai spui k 25 este mult
|
problema lui cat castiga ,e afacerea lui
|
eu iti dau un sfat , se vind greu masinile sport mai ales daca-s putin cam scumpe .... iti spun ca am adus 3 si m-am saturat cit am stat cu ele :)))) daca vrei iti pot vinde eu unele sub pret de germania :)))
|
pay deaia vroiam sa aduc masini sport mai scumpe ca sa ma adresez persoanelor cu bani pt ca toti aduc masini de maxim 12-14mi dar cred k ma reprofilez:))
|
Quote:
Quote:
|
unele sint mai ieftine altele mai scumpe. depinde de masina
|
fratica esti penal rau....lol...omu ce tare e el are banii toti odata si omu cand ia masina de la tine ii are pe rand sau cum...in orice caz ai gafat rau
|
o fi si el new la capitolul adus masini :))) oricum nu stiu ce success o sa aiba daca pune o masina la vinzare care e si pe mobile :)) masina pe care oricine se poate duce sa si-o ia fara sa mai dea in plus in tara :)
|
caterinka maxima ar fi daca trimite avans sa ia "m3"-u ala :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:52. |
- Copyright 2026 4Tuning